Se tidenes dyreste kamp - gratis

Arkivfoto

Spillselskapet Unibet har kjøpt 1000 billetter til Lyn-Liverpool på Bislett 5. august. Billetten gis bort gratis til Liverpool-tilhengere, i samarbeid med klubbens norske supporterklubb.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2009 kl 13:50

BISLETT: Dermed får mange Liverpool-supporterne, som den siste uken har rast over skyhøye billettepriser på mellom 525 og 785 kroner for treningskampen i Oslo, allikevel muligheten til å se sine røde helter på Norgesvisitt.

- Noe av vårt raseri og oppgitthet over blodprisene er nå snudd til glede. For mange av våre 33 000 medlemmer er denne kampen den muligheten de har til å se favorittlaget, sier formann Pål Christian Møller i Liverpools supporterklubb.

Halvparten av de 1000 gratisbillettene fra spillselskapet deles ut gjennom supporterklubben. Resten deles ut via Unibets nettside.

- Norske fotballsupportere med klubbtilhørighet i Norge og England er noen av våre beste og mest lojale kunder. Når vi nå fikk muligheten til å gi noe mer tilbake enn bare spill og gevinster, så var beslutningen om å kjøpe 1000 billetter ikke vanskelig å ta. Vi er opptatt av å skape positive opplevelser, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Han understreker at de som mottar billettene ikke forplikter seg til noe som helst overfor spillselskapet.

- Beslutningen om å bruke en drøy halv million kroner på å kjøpe billetter har vi tatt med hjertet. Liverpool var i fjor et av lagene uansett liga som norske oddstippere spilte på flest ganger. Klubben har gitt spillselskap og tippere mange hyggelige stunder. Unibet har dessuten i flere sesonger vært sponsor og offisiell veddemålspartner for nettopp Liverpool, sier Hanssen.

- Dersom pågangen blir veldig stor, utelukker vi ikke at vi kan kjøpe enda flere billetter og dele ut gratis til Liverpool-supportere, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon