Se tidenes dyreste kamp - gratis

Arkivfoto

Spillselskapet Unibet har kjøpt 1000 billetter til Lyn-Liverpool på Bislett 5. august. Billetten gis bort gratis til Liverpool-tilhengere, i samarbeid med klubbens norske supporterklubb.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2009 kl 13:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
BISLETT: Dermed får mange Liverpool-supporterne, som den siste uken har rast over skyhøye billettepriser på mellom 525 og 785 kroner for treningskampen i Oslo, allikevel muligheten til å se sine røde helter på Norgesvisitt.

- Noe av vårt raseri og oppgitthet over blodprisene er nå snudd til glede. For mange av våre 33 000 medlemmer er denne kampen den muligheten de har til å se favorittlaget, sier formann Pål Christian Møller i Liverpools supporterklubb.

Halvparten av de 1000 gratisbillettene fra spillselskapet deles ut gjennom supporterklubben. Resten deles ut via Unibets nettside.

- Norske fotballsupportere med klubbtilhørighet i Norge og England er noen av våre beste og mest lojale kunder. Når vi nå fikk muligheten til å gi noe mer tilbake enn bare spill og gevinster, så var beslutningen om å kjøpe 1000 billetter ikke vanskelig å ta. Vi er opptatt av å skape positive opplevelser, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Han understreker at de som mottar billettene ikke forplikter seg til noe som helst overfor spillselskapet.

- Beslutningen om å bruke en drøy halv million kroner på å kjøpe billetter har vi tatt med hjertet. Liverpool var i fjor et av lagene uansett liga som norske oddstippere spilte på flest ganger. Klubben har gitt spillselskap og tippere mange hyggelige stunder. Unibet har dessuten i flere sesonger vært sponsor og offisiell veddemålspartner for nettopp Liverpool, sier Hanssen.

- Dersom pågangen blir veldig stor, utelukker vi ikke at vi kan kjøpe enda flere billetter og dele ut gratis til Liverpool-supportere, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse