Sender lokaloppgjøret Kjelsås-Skeid direkte

Tom Nordlie (t.v.) og Skeid tar trikketuren opp til Grefsen stadion for å møte Eivind Kampen og Kjelsås. Et lokaloppgjør som pleier å bli intenst. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP/THOMAS GRANERØD (ARKIVFOTO)

Klokken 16 er det avspark på Grefsen stadion. Skeid livestreamer kampen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.09.2016 kl 19:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Har du ikke mulighet til å ta turen til Grefsen stadion kan kampen følges live på nettet.

Det er Skeid-TV som direkteoverfører kampen, via sine Youtube-sider. Sendestart er klokken 15.40, og kampen blåses igang klokken 16.00.

Kampen kan du se i videovinduet under, eller følg denne linken direkte til Youtube.

NB! Dersom streamen stopper underveis vil videovinduet vi har lagt inn under ikke oppdateres med livebilder når streamen er oppe igjen. Dermed vil sendingen stoppe, og du må gå direkte til Youtube.

Topp og nedre del av tabellen

Før kampen ligger Skeid på andreplass på tabellen i 2. divisjon, etter at de slo et hardtslående Finnsnes på Nordre Åsen sist søndag.

Kjelsås ligger på åttendeplass på tabellen, selv om de tok tre poeng i 0-1-kampen mot Follo forrige helg, og dermed på foreløpig nedrykksplass.

Tipper uavgjort

Skeid seiler i medvind, men statistikken for oppgjør mellom de to lagene taler i Kjelsås-favør. Sist de to møttes, i mai iår, endte kampen 1-1.

SLIK GIKK DET I FJOR:

Jonny Olsen, leder av supporterklubben Skeidoksene, tror kampen ender uavgjort. Her er hans «tippetips», sakset fra Facebook-gruppen til 2. divisjon avdeling 1:

«KJELSÅS – SKEID
LØR 17.09 16:00
TIPS: U
Runden sparkes i gang på lørdag med et svært spennende lokaloppgjør!

Kjelsås har kniven på strupen i de seks siste kampene, og ligger per dags dato på nedrykk, men det er bare 1 poeng opp til Oppsal og 2 poeng opp til Follo og Alta. Er avhengig av en jevn poenghøst nå.

Kommer til denne kampen med 4-4-2 på hjemmebane. Har ligaens fjerde sterkeste forsvar med 25 baklengs (Bare Topp 3 er bedre), men har samtidig ligaens svakeste angrep med bare 22 mål (likt med Ullern), og jeg regner med at de gjør det de kan for å få Simen Stamsø Møller med på lørdag.

Vi (Skeid, journ.anm.) har nå berget plassen i divisjonen, og kan senke skuldrene noe. Men, vi er forberedt på et intenst lokaloppgjør på lørdag. Vi må tilbake til 2011 eller 2010 for å finne sist vi slo Kjelsås i en tellende kamp. Disse kampene lever sitt eget liv uavhengig av tabellsituasjon. Men vi har solide 6-3-1 på bortebane og 19-7 i målforskjell, vi har 5 strake seiere og er forhåpentligvis hundre prosent klare til dyst.

Jeg vil helst helgardere denne kampen. Jeg håper på seier, frykter tap, og ender derfor midt på. U.»

Dette sier trenerne

Her har klubbene intervjuet trenerne sine. Se vieoene her:

Tom Nordlie, trener Skeid:

Eivind Kampen, trener Kjelsås:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse