Sikter mot toppen

Ambisiøs gjeng: Bak fra venstre Stein Osen (15), Lars Nymoen (16) og Henning Kaland (14). Midten fra venstre Jon Erik Sønning (15), Anja Talset (14), Kristin Blyverket (14) og Nora Matheson (14). Foran fra venstre Oda Almgren Lind (11), Nora Olsen Tangen (10) og Benjamin Delavaris (11). På land sitter hovedtrener Ivar Jo Theien.

Hovedtrener og koordinator Ivar Jo Theien (27) har store ambisjoner for svømmeavdelingen til Oslo idrettslag.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Sogn: – Vi har klart det før, og vi skal klare det igjen, sier en bestemt Ivar Jo Theien.

Den tradisjonsrike svømmeklubben fra Oslo-vest har lenge stått på sidelinjen, men er nå fast bestemt på å kjempe seg tilbake i norgestoppen.

– Her i klubben er vi i ferd med å utvikle en skikkelig svømmekultur. Entusiasmen blant utøvere og foreldre er strålende, forteller Ivar Jo Theien og fortsetter:

– Utøverne våre liker å trene. De er veldig interesserte og de brenner for sporten. Ofte må vi holde mange av dem igjen.

Ifølge treneren er junior-NM og årsklassemønstringen klubbens to store mål i 2007, og resepten er klar.

– Teknikktrening og bevisstgjøring av teknikk ser vi på som helt avgjørende for at unge utøvere skal lykkes. Blant de unge i klubben ser vi en enorm fremgang, forklarer Theien som har stor tro på egne utøvere foran kommende sesong.

– De elsker å konkurrere. At mange av dem vil slå til i år er jeg sikker på, avslutter Ivar Jo Theien til Nordre Aker Budstikke.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse