Sjefsoksen Jonny og kjæresten Line kommer ikke til å sitte sammen på kamp

Skeidokse-leder Jonny og kjæresten Line heier på hvert sitt lag. Da blir det spenning i heimen når Skeid møter HamKam i 2. divisjon 2. pinsedag. FOTO: PRIVAT

Mandag kommer tabelltopp HamKam til Nordre Åsen. Leder i supporterklubben Skeidoksene, Jonny Olsen, kommer ikke til å sitte på samme tribune som samboeren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.06.2017 kl 10:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Nytt toppmøte i 2. divisjon - Postnordligaen avdeling 1.

Skeid møter HamKam på hjemmebane. Gjestene fra Hamar topper tabellen med 19 poeng etter syv spilte seriekamper. Skeid ligger i skrivende stund på fjerde plass med 14 poeng.

HER KAN DU HØRE HVA SKEIDTRENER TOM NORDLIE SIER OM KAMPEN MOT TABELLTOPP MANDAG

Lokalderbyet

Forrige kamp for Skeid var søndag, og et skikkelig lokalderby. Skeid som ikke har vunnet over Kjelsås på åtte kamper, fem tap og tre uavgjort, var nok mer enn klare for å endelig banke gutta fra Oslos tak, fire trikkestopp lenger opp i gata.

Men igjen ble det uavgjort i lokalderbyet, søndag.

Se bildet større

Igjen uavgjort mellom Kjelsås og Skeid, på Grefsen Stadion forrige søndag. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Hver sin tribune

Samboerparet Jonny Olsen og Line Kjeldsen er begge fotballinteresserte. Førstnevnte er selveste sjefsoksen i Skeids supporterklubb, Skeidoksene.

Samboer Line derimot, hun er ihuga HamKam-supporter. Hun er fra Hamartraktene, og håper nok gjestene drar med seg tre poeng hjem til Hamar, fra Nordre Åsen på mandag.

– Vi går nok inn sammen, til tross for at jeg går i riktig antrekk, og hun går i feil. Men idet vi er innenfor porten, ja da snakkes vi nok ikke før vi møtes utenfor etter kampen, er Jonny sikker på.

– Men vi sitter på hver vår tribune, på hver side av banen, er de lattermildt enige om!

Se bildet større

Skeidsupportere fra cupkampen mellom Skeid og Strømsgodset. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kamma, Skeid og skryt

Line fortsetter.

– Jeg har måttet tåle disse skeidsakene fra Jonny altfor lenge. Nå er det på tide at det blir litt grønn-hvit farge her også!

Hva blir resultatet på Nordre Åsen mandag?

– 1-0 til Skeid, tipper Jonny.

– 2-1 til Kamma, sier Line.

– Denne kampen handler ikke bare om tre poeng. Denne kampen handler også om skryterettigheter hjemme, og det er nesten enda viktigere, ifølge sjefsoksen i skeidleiren.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse