Skal bli Norges beste sportsportal

Nå kan du følge Kim Holmen & Co. i Lyn "live" på nettsidene til alle lokalavisene i Oslo.

2. april lanserte Edda Media nettstedet Speaker.no. Her vil du finne alt fra bredde til toppidrett samlet på et sted.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.04.2007 kl 13:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo: – Speaker.no baserer seg på det gamle N3sport.no med resultater og tabeller, men nå tilbyr vi også redaksjonelt innhold, forteller markedssjef Hege Wullum i Speaker.no.

Nettstedet har ansatt fire sportsjournalister, inkludert en ansvarlig redaktør.

– Vi skal være mindre tabloide enn de som allerede er i markedet i dag, som f.eks. VG og Dagbladet. Vi skal fokusere mer på breddeidretten, men vi skal dekke toppidretten også. Målet er å dekke det totale idrettsbildet, og det er det ingen andre som holder på med på et nasjonalt nivå i dag, sier Wullum.

– I tillegg skal vi ha kampreferater, og brukerne vil selv kunne legge inn referater fra egne arrangamenter, fortsetter Wullum.

Nettstedet vil være sterkt linket til idrettsforbund og særforbund, og de vil også samarbeide om lokale nyheter med lokalavisene i Edda Media.

– Vi tror at de mindre idrettene vil være interessert i å vise seg frem på vårt nettsted, og her har de muligheten til komme med egne saker fra stevner og arrangementer. Og det vi er unike på er at vi når vi har en sak så har vi linker til resultater og tabeller. Og vi håper at dette skal gi oss diskusjonstråder videre, sier Wullum.

Livedekning

I samtlige lokalaviser i Oslo vil det være live oppdatering fra kampene til Vålerenga, Lyn og Skeid i eliteserien og i 1. divisjon. I tillegg til resten av kampene i våre to øverste divisjoner i fotball.

– Vi samarbeider med NRK med dekningen av eliteserien, og så dekker vi 1. divisjon selv. Og her er tanken etter hvert at vi kan gå lenger ned i divisjonene. I tillegg har vi en livetjeneste hvor det etter hvert vil være mulig å legge inn egne videoer, sier Wullum.

Startskuddet for livedekningen gikk under mandagens serieåpning i eliteserien og 1. divisjon.

– Det har vært en bra lansering. Vi hadde en soft-lansering 2. april slik at vi skulle bli kvitt en del barnesykdommer til fotballstarten 9. april, forteller en fornøyd Hege Wullum.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse