Skal dele fotballgleden

Lyn stilte sterkt da de skrev under samarbeidsavtalen med Rikshospitalet.

Lyn håper å spre glede ved å inngå samarbeid med Rikshospitalet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.04.2008 kl 12:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Tommy Jakobsen fikk møte Tommy Berntsen og Tomasz Sokolowski på Rikshospitalet i forrige uke.
BEGGE FOTO: THOMAS ANDERSEN, DIGITALSPORT

RIKSHOSPITALET: Det var i forrige uke avtalen mellom FC Lyn Oslo og Rikshospitalet HF ble et faktum. Målet er å gi pasienter og pårørende mulighet til atspredelse ved å delta i tilrettelagte opplegg i regi av Lyn, står det i pressemeldingen fra Lyn.

Dette skal skje ved sykebesøk av klubbens spillere, samt i forbindelse med lagets hjemmekamper på Ullevaal.

– Som fotballspillere er vi veldig priviligerte som får jobbe med det vi ønsker. Det betyr mye om vi kan bidra til å plassere et smil om munnen på et barn, eller sågar en voksen, som opplever en utfordrende periode i livet, sier Lyn-kaptein Tommy Berntsen.

Jevnlige besøkHan leder nå selv an i kampen om å gi barna på Rikshospitalet en positiv opplevelse i hverdagen. Som naboer i Nordre Aker bydel, engasjerer Lyn seg i arbeidet på sykehuset, og vil nå være å se på Rikshospitalet jevnlig. I forrige uke stilte laget sterkt, og Lyn vil i fremtiden være på plass to ganger årlig med hele stallen på barneavdelingene på Rikshospitalet og Epilepsisenteret. I tillegg vil det bli månedlige besøk av et utvalg av Lyn-spillerne.

– Et viktig element

Samarbeidet er et ledd i Lyns omfattende fokus på CSR (Corporate Soical Responsibility) under headingen «det handler om å bry seg».

– Dette er et viktig element i vår stretegi hvor vi bryr oss og tar ansvar i samfunnet. Alle ansatte i Lyn er stolte over å kunne ta del i dette viktige engasjementet, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse