ANNONSE
Annonse

– Skal få slite for å få alle tre poengene med over svenskemuren

Andreas Romøren, i blått for Korsvoll, i aksjon tidligere i våres. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Glad i fotball og ikke reist på ferie ennå? Søndag er det duket for et skikkelig nabooppgjør - da kommer klubben Korsvoll elsker å hate, på besøk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.07.2017 kl 11:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL: Korsvoll har hatt en kjempesesong så langt i 3. divisjon. Kanskje ikke så overraskende, har Lyn hatt det samme.

Nå på søndag skal de møtes for å måle krefter - på Korsvoll kunstgress.

God gammeldags naboduell

– På søndag klokken 18.00 er det duket for en god gammeldags naboduell på Korsvoll kunstgress. Da kommer klubben vi elsker å hate på Korsvoll på besøk, nemlig Lyn. Naboene hadde vi i serien i fjor også, da endte begge oppgjørene i uavgjort, og Korsvoll kunne skryte på seg å være det eneste laget i serien som ikke tapte for Lyn, skriver vertene på egen hjemmeside.

Videre at før sesongen var Lyn spådd som soleklare favoritter til å ta den ene opprykksplassen fra Norsk Tipping-ligaen avdeling 2.

I skrivende stund ligger Stabæk 2 på tabelltopp med Lyn, med 30 poeng hver. Korsvoll på andre plass med ett poeng mindre. Men Lyn har i tillegg spilt en kamp mindre.

– Tippet som middelhavsfarer

– Noe som tross alt bare skulle mangle med tanke på hvilke økonomiske muskler klubben har. Vi derimot var tippet som en middelhavsfarer, som heller skulle måtte passe på at ikke nedrykkspøkelset kom å tok oss. Det er fortsatt ingen på Korsvoll som prater om opprykk, og kampen er uten tvil en kamp der Lyn har mer å tape enn dugnadsspillerne i Korsvoll, skriver hjemmeklubben videre.

– Skal få slite

I tillegg til at i Korsvoll-laget kan nevnes at både Andreas Romøren, Torbjørn Melhuus, Fredrik Dahm og Isak Hågensen som alle har vært innom Lyn på et eller annet tidspunkt.

– Lyn skal virkelig få slite med å ta med seg alle tre poengene over svenskemuren i morgen. Og forhåpentligvis har mange på Korsvoll og Kringsjå utsatt turen til sommerhyttene sine, for å kunne få med seg et godt gammeldags bydelsderby i morgen - les hele saken på klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse