Skeid forbereder seg til Adeco-spill

Øverst fra venstre daglig leder Terje Martinsen, Skeidokser Morten Fagerlie og Anders Vindegg, Voldsløkka-forkjemper, Tarald Rode, spillere Jo Andreas Gundersen og Tom Erik Breive. Foran f.v. Skeidokser Kim Aarli Larsen, Petter Vellesen, Sven Chr. Stenvaag og leder Marius Skjolden.

I helga avsluttet Skeid sesongen med å slå Steinkjer hele 8-2 på Bislett. Nå begynner forberedelsene til Adeccoligaen i 2009 for alvor, og et par viktig brikker i puslespillet er allerede på plass.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.10.2008 kl 10:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

En av årets beste spillere, Tom Erik Breive, har signert to nye år i østkantklubben. Nøkkelspilleren er meget imponert hva Arild Stavrum har fått til med klubben.

– Fungert veldig bra

– Vi har en spillergruppe og et trenerapparat som har fungert veldig bra denne sesongen. Det gode humøret og stemninga i laget er noe jeg har lyst til å bli med og bygge videre på, sier Tom Erik Breive til Skeid.no .

Spilleren var ønsket av både Bodø/Glimt og Kongsvinger før sesongen, flere andre klubber har forhørt seg om spilleren under årets sesong. Nå viser han helt klart at det er i Skeid han ønsker å være.

– Men da vi rykket opp selv var valget enkelt. Jeg har tro på at dette kan bli veldig bra, sier Breive.

Oksefavoritt signerte også

Årets spiller blant Skeidoksene, midtstopper Joar Harøy, har signert en ny fireårsavtale med klubben. Han er også ansatt som fysioterapeut i klubben.

– Joar blir viktig framover og skal kna klubben sammen, sier styreleder i Skeid Fotball, Eldar Hansen.

Ny keeper

Skeids unge keepertalent og U-landslagsspiller André Hansen retunerer tilbake til Åråsen, hvor han signerte før årets sesong.

Dermed har laget hentet inn Steinkjer-keeper Gary Hogan. Arild Stavrum er meget fornøyd med at den storvokste iren er klar for østkantklubben.

–Jeg er sikker på at Gary kommer til å bli en fin tilvekst til laget neste år, sa Stavrum til Skeid.no etter kampen mot Steinkjer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse