Skeid mot opprykk

Arild Stavrum skryter av Skeids lagmoral.

Det er 15 poeng igjen å spille om i andre divisjon for Skeid og laget fra østkanten ligger 12 poeng foran Ranheim på andre plass. Nå skryter Arild Stavrum voldsomt om lagets enormt gode lagmoral.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.09.2008 kl 14:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

- Vi har vært gode hele veien. Moralen i laget har vært helt fantastisk. Laget har aldri gitt opp kamper og har flere ganger kjempet seg tilbake, sier Stavrum til Nordreakerbudstikke.no.

Nesten klare for Addeco

Han tok over laget før årets sesong og Skeid har levd opp til forventningene han hadde.

- Jeg er kjempefornøyd så langt. De har vist at de er en sterk kollektiv gjeng som aldri gir opp. Nå skal vi bygge videre på dette, fortsetter treneren.

- Kan vi si at dere er klare for opprykk?

- Det nærmer seg i alle fall. Men jeg sier ikke vi er klar før vi er det. Først må vi sikre plassen, så kan vi begynne å snakke Addeco-spill, sier Arild Stavrum til Østkantavisa.

Mandag møter de Lyn 2 hjemme og på eget gress står de med ni seire og en uavgjort så langt. Før sesongen sa Stavrum til Østkantavisa at målet var å gå gjennom hele sesongen uten hjemmetap.

- Det blir en tøff kamp mandag. Men vi skal gjøre alt for at vi skal nå den målsettinga vi satt før sesongen startet, fortsetter han.

God talentutvikling

Som vi skreiv tidligere i dag ønsker klubben å sikre talentene sine ettersom Mostafa Adbellaoue og Dawda Leigh mest sannsynelig går til Vålerenga neste sesong.

Arild Stavrum vedgår det er et slag å miste de to, men at det ikke er krise.

- Vi mister de to største talentene vi har. Men det er fryktelig mange gode talent i klubben som vi skal se nærmere på. Videre kan vi hente inn folk utenfra, fortsetter nordmøringen.

Han forteller at han er meget imponert over satsningen som blir gjort blant de yngre spillerne i klubben.

- Det har virkelig levd opp til de forventningen jeg fikk inntrykk av før jeg signerte, avslutter Arild Stavrum.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse