Skeid skal sikre talenter

Dawda Leigh er muligens på vei til Vålerenga.

Etter at Vålerenga har ytret ønske om å sikre seg Skeid-spillerne Mostafa Adbellaoue og Dawda Leigh, ønsker nå Skeid bedre sikring av talentene. – Vi ønsker å beholde spillerne lenger, sier Eldar Hansen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.09.2008 kl 12:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nå ønsker de å beholde sine egne talenter lengre ved å opprette et eget investeringsselskap.

– Skeid har vært alt for dårlige på å sikre langsiktige kontrakter med klubbens mest talentfulle spillere, sier styreleder i Skeid Fotball, Eldar Hansen, til http://www.skeid.no/index.php?aid=11908&k=skeid%2Fforside&mid=">Skeid.no.

Navnet på det nye selskapet vil bli Skeid Talent Invest AS.

– Målet er at vi på denne måten skal kunne ta bedre vare på våre mest talentfulle spillere. Ved å etablere dette investeringsselskapet vil vi i framtida kunne beholde våre spillere lenger, samt få mer igjen ved salg. I tillegg vil Skeid også utvikle seg videre som klubb, sier Hansen.

Han bekrefter ovenfor Skeids hjemmeside at de er i forhandlinger med Vålerenga om de to nevnte spillerne, men at de ennå ikke kan si noe om utfallet.

Men selv om han vedgår at det er fryktelig bittert å se spillere forsvinne uten kompensasjon, ser ikke han helsvart på situasjonen.

– I Skeid kommer det heldigvis stadig nye spillere opp og fram. Det er bare å satse videre, og opprettelsen av Skeid Talent Invest AS er det første grepet vi gjør for å sikre denne satsningen, avslutter Eldar Hansen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse