ANNONSE
Annonse

Skeid vil skape keepermiljø i nabolaget

Unge keeper-talenter og keepertrener Aleksander Berntsen på Skeidbanen. Foto: SKEID

Klubben på Nordre Åsen inviterer barn og ungdom fra naboklubbene til å bli gode i mål sammen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2017 kl 08:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE ÅSEN: Skeid satser tungt på barn og ungdom og har nå hentet tilbake tidligere Skeid-gutt Aleksander Berntsen som ny keepertrener til klubben. Det melder Skeid selv tirsdag.

Bred erfaring

Berntsen har lang erfaring fra en rekke klubber som spiller og trener, blant dem Skeid, Lyn og Stabæk samt kretslag, Norges Toppidrettsgymnas (NTG) og FPN som driver spillerutvikling for unge fotballspillere.

Sammen med A-lagskeeper Idar Lysgård og A-lagets keepertrener Rob White, skal Berntsen videreutvikle keepertilbudet i klubben for alle barn mellom 8 og 12 år og ungdomskeepere mellom 13 og 19 år.

LES OGSÅ: Norway Cup til Skeid og Nordre Aker!

Forbilde: A-lagskeeper Idar Lysgård lærer bort kunstene sine til neste generasjon målvakter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Inviterer naboklubbene

Det er ikke bare Skeidspillere som kan nyte godt av den sårt tiltrengte spesialkompetansen. Skeid ønsker også å invitere andre barn og ungdom som liker å stå i mål, men som kanskje ikke har et eget keeperopplegg i egen klubb.

– Det tar tid å bygge opp gode keepermiljøer og det er viktig å ha mange nok keepere om det også skal være interessant og spennende nok for trenerne. Nå begynner vi jo å få en del keepere selv, men jo flere, jo bedre rustet blir vi for å beholde tilbudet over tid. Det er ingen grunn til at vi ikke skal dele denne kompetansen med de andre klubbene. Heller det enn at de betaler i dyre dommer for å gå på private keeperskoler, sier sportsjef i barnefotballen hos Skeid, Morten Kampevold, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Stor jentefotballfest samlet klubbene i bydelen

Aleksander Berntsen er tilbake i Skeid for å trene fremtidens keepere. Foto: SKEID

LES OGSÅ: Her er oppsummeringen av serierunden. Skeid gikk på sitt tredje strake tap

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse