Skiskole på Linderudkollen

Illustrasjonsfoto

– Det er brukbare forhold og instruktørene er klare til å lære barna til å gå på ski, sier Kim Aarli Larsen i Skeid skiskole til Nordreakerbudstikke.no.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.01.2009 kl 15:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
LINDERUDKOLLEN: Skeid skiskole inviterer tirsdag 6. januar til årets skiskole på Linderudkollen.Skiskolen er beregnet for barn i alderen 5 - 8 år og Skeid har gode tradisjoner med denne skolen.

- Vi har holdt på i over 15 år med dette og det er alt fra 30 til 80 deltakere med hvert eneste år, sier Kim.

Seks uker

Skolen har oppstart tirsdag 6. januar klokken 18.30 og vil fortsette seks tirsdager fremover.

Skiskolen holdes på Linderudkollen, og frammøtet er ved bua nedenfor sportsstua. Her skjer også påmeldingen mellom klokken 18.00 og 18.30.

- Vi håper på 50 – 60 barn til denne skolen. Vi har fem instruktører som er klare til å lære barna å gå på ski, sier Kim til Østkantavisa.

Alle får medalje

Etter endt skikurs vil barna delta i barneskirenn som arrangeres samtidig med Skeid’s klubbmesterskap. Alle deltakere i dette barneskirennet vil få en medalje. Dato for dette skirennet vil bli bestemt senere.

Kim Aarli Larsen opplyser at det er brukbare forhold på Linderudkollen og at skiskolen vil gå som planlagt tirsdag. Men blir det for lite snø fremover vil de informere om dette på http://www.skeid.no ">Skeid.no

http://www.skeid.no/offline/images2/ski_avd/Skiskole2009-1.pdf ">Meld dine barn på her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse