Slått ned på fotballturnering

En spiller fra Lyns guttelag ble slått ned under en turnering i Moss. ILLUSTRASJONSFOTO

Stemningen ble amper i Mossehallen, og en Lyn-spiller i 13-årsalderen ble slått ned.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2010 kl 13:36

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
MOSS: Det var under helgens turnering i Mossehallen, i regi av Moss Fotballklubb, at stemningen ble vel amper under en kamp der et lag fra Lyn deltok. En av Lyn-spillerne, etter det NAB erfarer er det snakk om en gutt i 13-årsalderen, ble slått ned av en motspiller, skriver Moss Avis.

– Jeg forventer at våre spillere og ledere håndterer slike kamper bedre. For eksempel kunne vi vært flinkere til å dempe munnbruken. Men det forsvarer likevel ikke at en spiller på det andre laget slår ned en av våre spillere, sier sportslige leder Ola Erik Frantzen i Lyn FC til Moss Avis.

– Vi jobber med holdningsskapende arbeid på treningene hver eneste dag, og det håper og tror jeg at Moss FK også gjør. For vår del er det flaut å være involvert i en kamp som utarter seg slik denne gjorde. For begge lag har skyld når kampen blir slik denne ble, sier Frantzen til avisen.

Gutten som ble slått ned skal ha blitt så skadet at han ikke var i stand til å gå på skolen mandag og tirsdag denne uken. Franzen forteller til Moss Avis at Lyn vil vurdere politianmeldelse, dersom legesjekken viser at skadene er alvorlige.

Leder i Moss FK, Jan André Solvang, sier klubben vil jobbe for at slikt ikke skal skje i fremtiden.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse