Snipp snapp snute - da var cup-eventyret ute

CUPEN: Bydelslagene ute av cupen, Lyn først ut, onsdag kveld var det ute med Kjelsås og Skeid også. Her Kjelsås mot Strømsgodset på Grefsen Stadion. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Lyn røk ut først, onsdag kveld forsvant også Skeid og Kjelsås ut av cupen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2015 kl 12:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Bildeserie

Kjelsås - Strømsgodset/Skeid - Odd - Cupen 2015

 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
 Foto: KRISTIN TUFTE HAGA
Skeid har også spilt cupkamp i dag - hjemme mot Odd. Det ble tap - 1 - 4. Foto: ANDERS VINDEGG
 Foto: ANDERS VINDEGG
 Foto: ANDERS VINDEGG
 Foto: ANDERS VINDEGG
 Foto: ANDERS VINDEGG

Høydepunkter og intervjuer fra Skeid - Odd 06.05.2015
Skeid-TV: 2.runde i NM. Resultat: 1-4 (1-2) Intervju med trenerne Hansen Wold (Skeid) og Fagermo (Odd) samt med supportere og målscorer for Skeid Jibril Bojang.

Se bildet større

NESTEN: Stor sjanse til Kjelsås i førsteomgang - her Stian Pettersen på vei mot Strømsgodsets mål. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Se bildet større

MÅL: Skeid klarte å score et mål mot Odd - sluttresultat 4 - 1 til Odd. Her målscorer for Skeid, Jibril Bojang. FOTO: ANDERS VINDEGG

KJELSÅS: Men god stemning på Grefsen Stadion. Ikke mange ledige seter på tribunen.

SE FLERE BILDER FRA BEGGE CUPKAMPENE HER!

Kjelsås hang med i 45 minutter og holdt 0-0 helt til pause. Også med et par gode kjelsåssjanser iløpet av førsteomgangen, selv om det var Strømsgodset som styrte og hadde stort sett kontroll på kampen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Nedtur i andre omgang

Men ett minutt ut i andreomgang startet nedturen for Kjelsås. 0-1 ved Bismark Adjei-Boateng. Bare 6 minutter senere scorer også Iver Fossum, 0-2. I det 59. minutt straffe til gjestene, 0-3 ved Peter Kovács. Thomas Lehne Olsen avslutter cupeventyret for Kjelsås, ved å sette inn 0-4 til gjestene.

Fornøyd med førsteomgang

Kjelsåskaptein Espen Frøystveit er bra fornøyd med hjemmelagets førsteomgang.

– Vi ligger tett og vinner en del baller, som skaper overganger og kontringer. Vi kommer også til en skikkelig god sjanse med Stian Pettersen på topp. Vi vet at han er raskere enn flere i forsvaret til Strømsgodset. Litt synd vi ikke fikk mer ut av det vi skapte i førsteomgangen, sier Frøystveit.

Han forteller at det i garderoben i pausen ble fokus på å holde nullen i første del av andreomgangen.

I hundre

– Vi visste jo at de kom til å gå ut i hundre fra start i andreomgang. Så får de altså et altfor enkelt 0-1 mål, og kan senke skuldrene. Så raser det på seg, og vi har ikke verktøyet som skal til for å slå tilbake, sier kapteinen.

Selv om Kjelsås i dag har møtt et lag i toppserien, så er det aldri moro å tape.

Kjempefin ramme

– Uansett kjedelig å tape en kamp, også for et så godt lag som Strømsgodset. De tidlige målene i andre omgang preger resten av kampen. Men vi får ta med oss førsteomgangen videre. Uansett artig med så mye publikum, det ble en kjempefin ramme rundt kampen, sier han.

Finnsnes hjemme

Nå venter neste seriekamp.

– Vi er godt fornøyd med 6 poeng så langt. Men det blir nok en tøff kamp hjemme mot Finnsnes i neste serierunde, sier kapteinen.

Skeid tapte

Det gikk ikke bedre for Skeid mot Odd i cupen onsdag kveld. 1-4 ble sluttresultatet. Ifølge siste.no viste Skeid frem mye bra i andre omgang.

Fra klubbenn selv:

– Skeid-gutta leverte en god andre omgang, gjorde Odd shaky og kunne fort utlignet til 2-2. Men mot slutten rakner det litt med to raske baklengs, og det ender med tap 4-1 mot telemarkingene i cupen onsdag kveld.

I det 13. minutt scorer Odd det første målet. 0 - 1 ved Frode Johnsen. Etter 27 minutter spilt 0 - 2 ved Emil Jonassen. Men så setter Jibril Bojang inn 1-2. Så blir det ikke flere mål før i kampens 89. minutt, da Odd punkterer kampen 1-3 ved igjen Frode Johnsen. På overtid øker Skeid til 1-4 ved Jonathan Lindseth.

Se video med høydepunkter fra kampen, og intervjuer med Fagermo, Hansen Wold, samt supportere og Skeids målscorer Jibril Bojang, til høyre på siden/øverst på siden hvis du leser på mobil.

Serien

I andre runde i serien i andre divisjon tok Kjelsås i mot Mjølner fra Narvik, og satte inn tre mål før det var spilt 20 minutter. Kampen endte 6-0 og Kjelsås fikk sin første trepoenger denne sesongen.

Søndag var det Kjelsås som måtte reise nordover, til bortemøte mot Tromsdalen i Trosmø. Da satt scoringene atskillig lenger inne.

LES OGSÅ: Vi samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell før sesongstart. Se hvordan det gikk her!

Etter 65 minutter løsnet det imidlertid for Kjelsås, som kunne juble da Simen Stamsø Møller fikk ballen i mål.

– Ballen fikk en rar retning og plutselig var den i mål, noterte kampkommentatoren til iTromsø.

Tyngre

For de to andre 2. divisjonslagene i Nordre Aker har sesongstarten vært tyngre.

Skeid og Lyn møttes til sesongens første lokalderby i Nordre Aker, da Skeid tok i mot Lyn på Nordre Åsen. Kampen endte målløst, men Skeid var det sterkeste laget av de to. På tribunen var det imidlertid Bastionen som bet best fra seg.

Skeid har med det to poeng og ligger på 12. plass på tabellen, én plass foran Lyn som tok sitt første poeng med uavgjort mot Skeid i 1. mai-kampen.

Søndag spilte Lyns damelag i 1. divisjon uavgjort mot Åsane i Bergen. Lyn damer utlignet til 1-1 ved et frispark av Maren Hagfors Thoresen, og tok med det sitt første poeng på tre kamper denne sesongen. Lyns damer kom seg greit gjennom første runde i cupen, mot Tromsdalen. Tirsdag kveld tok Lyn damer imot LSK i andre runden av cup'en, men ble slått ut på Kringsjå med hele 6 - 0 til LSK.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse