– Snøen er borte, bare å komme!

Her fra jubelscenene da det ble klart i høst at Lyn-jentene var klare for opprykk til øverste nivå, Toppserien. FOTO: LYN FOTBALL

Bydel Nordre Aker kan skryte på seg å ha et fotballag i Toppserien, lørdag spiller Lyn-jentene første hjemmekamp på Kringsjå.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2018 kl 11:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ:Lyn Fotball Damer vant over rutinerte Røa, i første bortekampen i Toppserien, 2-1.

Så dro de til Jæren og Klepp, ledet 2-1 til fulltid, men det så skjedde det mye på veldig kort tid, og tre-poengeren glapp for Lyn.

Utsatte kamper

Men jentene fra Kringsjå viser at de har noe i Toppserien å gjøre, etter to kamper ligger Lyn på en 7. plass på tabellen. To kamper har også blitt utsatt, hjemme mot Vif, og borte mot Kolbotn. Sistnevnte kamp ble stoppet like før den skulle starte, da banen på Kolbotn ble ansett av dommeren å være i så dårlig stand, at det var uforsvarlig å spille der.

Hjemmekampen mot Vif ble utsatt fordi det var for mye snø på Kringsjå, men den spilles på Kringsjå onsdag 2. mai.

– Historieskriving

Men nå lover klubben at snøen er borte, og nå skal jentene få vise seg frem på hjemmebane, første toppseriekamp hjemme på Kringsjå, er på lørdag klokken 15.00:

– Lørdag er det historieskriving på Kringsjå arena, første toppseriekamp spilles mot Arna Bjørnar. Folk snakker om hvor man var når Oddvar Brå brakk staven, men hvor var du når Lyn skåret sitt første mål i Toppserien på Kringsjå? spør Ingvar Graffer, som nok gleder seg veldig til i morgen.

– Dette er ikke noe å lure på. Ta turen, banen er strøken, og all snøen er borte! Det blir gode vafler i kafeen og forhåpentligvis tre poeng til Lyns damer, spår Graffer.

LES OGSÅ: Lyn Ski kåret til Årets idrettslag i Oslo!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse