ANNONSE
Annonse

Stabæk herjet med Kjelsås

Martin Sandell (t.v.) og Kjelsås fikk juling av gode Palmi Palmasson og Stabæk 2 i mandagens kamp.

Kjelsås var heldige som slapp unna med seks baklengs mot sterke Stabæk-rekrutter mandag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2009 kl 10:05

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NADDERUD: Hjemmelaget stilte med en solid startellever, der blant andre Jon Inge Høiland, Espen Hoff og Palmi Palmasson var med av etablerte spillere. I tillegg gjorde det unge spissparet Jan Tømmernes og Torstein Andersen Aase livet surt for Kjelsås-forsvarerne ved flere anledninger.

— Vi manglet helt struktur i laget, og de fikk spille ballen som de ville. Det var nok kanskje ikke så lurt å presse dem høyt fra start, og det får jeg ta på min kappe, sier Kjelsås-trener Stig Mathisen.

Allerede før det var gått ti minutter hadde Stabæk puttet to baller i nettet bak Robin Vikskjold, og før pause hadde vertene økt ledelsen til 5-0.

Stabæk nøyde seg med ett mål i 2. omgang, men Kjelsås var likevel heldige som slapp unna med seks totalt. I løpet av kampen hadde Stabæk-rekruttene også fem baller i stengene.

— Nå er vi der nede igjen, og må snart vinne igjen. Det blir viktig mot Korsvoll på lørdag, sier Stig Mathisen.

Mo er øverste lag under streken med 23 poeng. Korsvoll har 24, mens Kjelsås har 26.

PS! Martin Hansen scoret tre mål i forrige hjemmekamp, men mot Stabæk måtte han ut med det som så ut til å være en strekkskade før halve 1. omgang var spilt. For Kjelsås, som allerede har flere forsvarsspillere ute, var det ikke stort bedre at Anders Osmunddalen pådro seg sitt tredje gule kort for året. Dermed må han stå over mot Korsvoll i lørdagens lokaloppgjør.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse