Stor interesse for "Tidenes Oslo-spiller"

[BT.ing.farge]Populær: [/BT.ing.farge]Tom Henning Hovi er en populær mann i VIF-miljøet. Det går klart fram av vår avstemning.

Over 1000 stemmer er kommet inn på vårt internett i jakten på kåringen av "Tidenes Oslo-spiller".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.10.2007 kl 09:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo: Engasjementet rundt avstemningen for å kåre tidenes beste spiller i både Vålerenga, Lyn og hele Oslo er stort.

En fagjury bestående av Arne Scheie, Tor Milde og Arild Rønsen vil ha siste ord i saken når det kommer til kåringen av Oslos beste spiller, som vil bli diskutert etter folket har stemt fram Lyn og VIFs respektive beste spillere. Den avstemningen stenger søndag 14. oktober.

Da vår avis gikk i trykken, var Vidar Davidsen i front i konkurransen om å bli tidenes VIF-spiller. Etter at Tom Henning Hovi lenge hadde ledet an i avstemningen, har Davidsen nå blitt en het favoritt i kampen om å bli kåret til VIFs bestemann gjennom tidende.

Hos Lyn er det mange om beinet, og Simen Agdestein, Ola Dybwad Olsen, Jørgen Juve og Edu er alle populære navn.

Alt er lagt til rette for at det blir en spennende innspurt, og søndag vet vi hvordan avstemningen ender. Fram til da vil det fortsatt være mulig å påvirke utfallet, og alle som vil kan også komme med sine meninger rundt avstemningen på vårt internett. Disse vil også være med i trekningen om et reisegavekort på 5 000 kroner.

Fram til nå har det vært mange meninger rundt dette, og her er noen av kommentarene som er kommet:

– Lyns Dybwad Olsen og Edu går utenpå alle fra "Enga". Og hva har Grindheim med dette å gjøre? Han hadde ikke fått plass på dagens Lyn-lag, skriver Karl Smaavik.

– John Carew er definitivt den beste spilleren. Norges svar på Pele. Edu har vært Lyns beste spiller, men av disse to er det Carew som bør stikke av med prisen som beste Oslo-spiller, mener Torbjørn Matre.

– Jørgen Juve ble kåret til beste spiller av journalistene i OL i 1936, der han var med på å føre Norge til den historiske bronsen. Dette er ikke bare Lyn eller Oslos beste spiller gjennom tidende, men også en spiller som bør ligge høyt oppe hva angår Norges beste spiller noensinne, skriver Kim Gibson.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse