ANNONSE
Annonse

Fotballfest på Grefsen Stadion:

Stor ståhei, korps, fulle tribuner og mye fotballmoro

Da Kjelsås møtte eliteserielaget Aalesund i cupen. I andre omgang var det kanskje forventet en overkjøring fra eliteserielaget, men i stedet fikk vi se noe helt annet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2017 kl 23:22

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Sola skinner, korpset spiller, fulle tribuner og veldig god stemning på Grefsen Stadion onsdag kveld.

Moro å se kø for å komme inn på stadion, for å se 2. divisjonslaget Kjelsås spille mot eliteserielaget Aalesund i tredje runde i cupen.

Begynte rolig

Aalesund så ut til å ta det hele med ro, og startet første omgang med å la Kjelsås løpe mellom. Kjelsås forsvarer seg godt, men ser ut til å ha litt respekt for de oransjekledde fra Eliteserien.

Dagens første sjanse kom etter ni minutter. Ålesund spiller ut mot høyrekant, legger inn og treffer medspiller, header- dirrer i tverrliggeren!

Scoring

Fjorten minutter tar det før Aalesund spretter hull på byllen og setter dagens mål. Nummer femten på Aalesund, Marion Da Silva er kjapp som en antilope, finter seg forbi to stykker ute på venstrekanten, drar seg inn og setter ballen hardt langs bakken til venstre for keeper. 1-0 til gjestene.

To lag på banen

Etterhvert spiller Kjelsås seg mer inn i kampen. Walid Idriss er sterk i kroppen og har god kontroll på ballen. Spissmakker Alsaksrud vil ikke være noe dårligere, og byr på løp mot midtstopperne Lic og Ramsteijn. Aslaksrud jobber godt, men pasningene mot han er noe upresise. Aalesund viser mye muskler.

Første sjanse til Kjelsås, unggutten Sebastian Jarl sender en lekker langpasning mot Alsaksrud på høyresiden som fører til gult kort på Mikkel Andersen. Frispark til Kjelsås. Blir sendt mot bakerste, der står Alsaksrud, men han sender ballen rett i klypa på keeper.

Rundt midtstreken

Det er mye spill rundt midtstreken. Begge lag slår mye langt og prøver komme gjennom på sidene. Aalesund har stort sett kontroll, men Kjelsås jobber også godt, og klarerer vekk innlegg etter innlegg. Største utfordringen til Kjelsås er målscoreren, Da Silva, som briljerer på venstresiden. Med sin detaljerte teknikk er det vanskelig å stoppe han.

Kjelsås viser tendenser til godt spill. Rundt en halvtime er gått. Kjelsås setter opp tempoet og spiller på få touch og Aalesund sliter med å ta fra de ballen. Ny stor sjanse ut av dette, Alslaksrud utfordrer en mot en og får fyrt av skudd på mål.

Pause

Lagene går inn til pause med resultatet 1-0 til Aalesund. Det er klasseforskjell på tempo og fysikk mellom de to lagene, noe man kunne forvente i forkant. Likevel har Kjelsås hatt en del ball denne omgangen, og spilt seg gjennom til et par sjanser.

Ny glød

I andre omgang var det kanskje forventet overkjøring fra Aalesund. I stedet fikk vi se det stikk motsatte. Kjelsås ble presset mye bakover i starten av omgangen, men så fikk laget en ny glød.

Innbyttere

Jesper Solli kom inn for kaptein Kristiansen, og Axel Pedersen inn for Idrissi. Begge disse to viser mye krefter og skaper store sjanser for Kjelsås. Jesper Solli får ballen tilbake sentralt fra venstresida og fyrer av. Skuddet går langs bakken og i stanga. Et par centimeter manglet for at den skulle gå i mål. Stor sjanse.

Glenn Håberg ble mye med opp på venstresida, og bidrog også til å skape store sjanser i boks med sine lange innkast. I det 60. minutt gjør han nettopp dette. Kaster langt inn mot midtstopper Taaje som header i stolpen.

Aalesund kommer også til sjanse på tampen av kampen, en av de største sjansene. Det er innlegg fra høyre, og Aalesundspiller står alene i boks. Han skyter over mål. Det ville seg bare med den ene scoringen for Aalesund i kveld.

– I don't like this

Til tross for tap, viser Kjelsås store krefter i dagens kamp. Aalesund virker frustrerte etterhvert, da samtlige kjelsåsspillere var pigge i duellene og skapte sjanse etter sjanse på slutten av kampen.

Aalesund-spiller kommenterer: I don’t like this, fra sidelinja, da Solli, Wikheim og Pedersen finter seg forbi motstanderne på midten.

Bærum neste

Eliteserielaget Aalesund er videre i cupen med 1-0 over 2. divisjonslaget Kjelsås. Men det ble en skikkelig fotballfest!

Neste kamp hjemme for Kjelsås er 10. juni mot Bærum på Grefsen Stadion.

– Håper det kommer like mange da, var det en som kommenterte fra sidelinja.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse