Storfint besøk

Erik Berner var en av de heldige som fikk spille oppvisningskamp mot den tidligere verdensmesteren.

Det vakte stor begeistring da tidligere verdensmester Ulf "Tickan" Carlsson vikarierte som trener i Kjelsås bordtennisklubb.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

An Bo Lee fikk nærkontakt med Ulf "Tickan" Carlsson og hans treningsmetoder i Bjølsenhallen.

Bjølsen: Ulf "Tickan" Carlsson ble verdensmester i double sammen med Mikael Appelgren i 1985, og var lagleder da det svenske laget vant VM i 2000. Nå er han landslagstrener for de norske herrene, og forrige uke tok han seg tid til å kurse barna i Kjelsås bordtennisklubb.

– Klubben virker veldig bra. Det er mange unger i hallen, og det er positivt. Med så mange aktive, er det alltid noen som blir gode, kommenterte "Tickan".

Nye triks

Carlsson var i Bjølsenhallen i tre timer, og spilte en oppvisningskamp i hvert treningsparti. De nysgjerrige elevene fikk se mange nye triks, og Carlsson bød virkelig på seg selv, til stor begeistring for de unge spillerne.

Sammen med Jan Berner ledet han resten av treningen, og kom med mange nyttige tips til Kjelsås-ungdommen.

Motiverende

Det er Berner som ordnet med det storfine besøket på Kjelsås. Eksil-svensken jobber 50% for landslaget og 50% i Kjelsås BTK, og har tatt tak for å øke rekrutteringen til klubben. Målet er å bygge opp en stor barne- og ungdomsgruppe.

– Vi begynte på null i Kjelsås, og nå er vi femti stykker. Det begynner å bli mange, men det er plass til flere, sier Berner.

Og det er neppe siste gang de treningsvillige bordtennistalentene kan glede seg over ekstern trenerhjelp.

– Det er morsomt og motiverende med besøk. Vi vil gjerne vise fram klubben og sporten vår, avslutter Berner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse