ANNONSE
Annonse

Største klubben i Tiomila, og de leverer!

Nydalen SK - store og ivrige Nydalen SK, med nesten 20 lag i Tiomila. Foto: NYDALEN SK

Fra ungdommmen til old girlsa, fra bredde til topp. Det er Nydalens SK!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2017 kl 21:10

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Med 19 lag var Nydalens SK største klubb i årets Tio-mila, et slags verdensmesterskap for klubblag i orientering som hver vår arrangeres i Sverige.

LES TIDLIGERE SAK VED AVREISE FRA NORDRE AKER TIL TIOMILA HER - OG MER OM HVA TIOMILA ER

300 lag

I ungdomsklassen, med over 300 lag, stilte klubben hele syv lag, hvorav seks gjennomførte i fin stil og det beste laget tok en fin-fin 4. plass. På laget løp Isak Jonsson, Pia Young Vik, Halvor Tørnquist Halden og Oda Scheele.

Tiomila i helgen, og Nydalen SK var godt synlige. Foto: NYDALEN SK

Damene

I dameklassen, med over 340 damelag på start, løp ankerkvinne Anne Margrethe Hausken Nordberg på Nydalens førstelag inn til en 13. plass, etter jevn og stabil løping av Malin Sørensen, Siri Ulvestad, Marion Rønning Huber og Ragne Wiklund.

Ti timer gjennom natten

I herreklassen, der det er hele ti etapper gjennom natten og en vinnertid på nesten 11 timer, tok Nydalens førstelag en meget sterk 12. plass, som er det beste resultatet på mange år. På laget løp Elias Jonsson, Øystein Sørensen. Sindre Rønning, Alan Cherry, Jostein Andersen, Henrik Ejsink, Anders Nordberg, Anders Vister, Eirik Langedal Breivik og Håvard Haga.

Old girls

Det kan nevnes at klubben også stilte med skikkelige old-girls og old-boys lag i hovedklassene, som begge fullførte med glans. Snittalderen på old-girls laget var nok på 60 år!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse