Supporterne strømmer til Lyn

Vokser stadig: Bastionen passerte 2000 betalende medlemmer i januar og er nå Norges tredje største supportergruppering.

Hver uke pleier jeg å telle opp hvor mange sesongkort som vi har solgt i løpet av den foregående uken, og til min store glede kunne jeg registrere at ...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.03.2006 kl 10:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Lyn har solgt over 3000 sesongkort en måned før sesongstart. Det er mer enn dobbelt så mye som i hele fjor.

Hver uke pleier jeg å telle opp hvor mange sesongkort som vi har solgt i løpet av den foregående uken, og til min store glede kunne jeg registrere at vi i forrige uke passerte 3000 solgte sesongkort og vel så det. Det kommer ikke som noen stor overraskelse, men det er gledelig like fullt. På samme tid i fjor hadde klubben solgt ca 800 kort og 1500 totalt i løpet av sesongen. Hvis ting går som vi i markedsavdelingen har planlagt, skal vi passere 4000 sesongkort innen seriestarten i april.

Bastionen tredje størst

Det er ikke mer enn drøyt to år siden klubben slet med lave tilskuertall og et frynsete rykte. I dag fremstår klubben i en helt annen drakt og med nye fjær.

Bastionen passerte i januar over 2000 betalende medlemmer, noe som gjør dem til Norges tredje største supportergruppering. Vi selger sesongkort som aldri før, og dette i en sesong hvor klubben fyller 110 år.

Stor optimisme

I den anledningen var det stor fest på Fredrikke på fredag, godt ledet av erke-Lynmann Finn Bjelke, og flotte taler av Gro Karlsen, Per Gjermshus, Tom Arnulf og mange andre. Alt i alt var det en flott og verdig markering av høyst oppegående og stolt 110-åring.

I tillegg til en flott historie og tradisjoner vil jeg påstå at vi har landets beste trenerteam og sportslige ledelse. Det er derfor med meget stor optimisme vi nå ser frem til en ny sesong med FC Lyn Oslo.

I år tror jeg det blir gøy på Ullevaal. Nå er det bare en drøy måned til seriestart. Vi sees!

Aksel Solvang

Billettsjef, FC Lyn Oslo

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse