ANNONSE
Annonse

Tabelltopp? Det er fortsatt Lyns Damer det ...

Frida Bråttum henger høyt og jubler, innbytter og sikret ett poeng. Og en like glad lagvenninne Sofie Tunes. Foto: LYN FOTBALL

Frida Bråttum kom inn i kampen sent i andre omgang, gjorde jobben, og sikret poeng mot Urædd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2017 kl 19:29

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: Lyn møtte lørdag Urædd på Kringsjå, et oppgjør mellom første og andreplassen på tabellen i 1. divisjon.

– Det ble en jevn kamp, Lyn havner under to ganger, men evner å komme tilbake og sikret ett porng mot slutten, oppsummerer Ingvar Graffer i klubben.

Straffe, Røsholm Olsen ut med skade

Lyn var best i første omgang, men Urædd skårer den ene gangen de er farlig frempå.

– Vi får utligningen når Jenny Røsholm Olsen blir felt rett før pause, Linn Huseby er sikker, en strek i regningen at Jenny må gå ut med skade. 1-1 til pause.

Andre omgang

Andre omgang starter med et aggressivt Urædd som er mest på hugget. Laget fra Porsgrunn er farlige på dødballer, og tar ledelsen når et frisparkes heades i mål.

– Derifra og ut er det Lyn som jager, vi har et skudd i tverra når Sofie Tunes kommer igjennom. Da føles det litt fortjent når et innlegg fra høyre blir satt inn av innbytter Frida Bråttum.

– 2-2 blir sluttresultatet, og i og med at Byåsen tapte for Grei, er det fortsatt serieledelse til Lyn-jentene, sier en fornøyd Graffer.

LES OGSÅ: Hørt om Nordbergpilsen?

Moral

Mens trener Glenn Kleven trekker frem moral.

– I denne kampen er jeg mest fornøyd med at vi viser moral og kommer tilbake to ganger, etter at vi havner under. Urædd er et godt lag, tidvis er vi litt for lite nøyaktige, og vi stresser litt for mye. Men viktig med ett poeng i dag slik kampen utviklet seg.

HER ER ALLE KAMPFAKTA FRA FOTBALL.NO

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse