- Takk for sjansen og støtten

Johan har henvist tidligere landslagskeeper Eddie Gustafsson til benken i Lyn, og har selv debutert på U21-landslaget denne sesongen.

Sesongen til klubben så langt har vært veldig opp og ned, og vi har vært litt uheldige med alle skadene vi har hatt. Men det er sånn som man må regne ...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Johan Dahlin fikk overraskende sjansen som Lyns sisteskanse i sesongåpningen og har beholdt plass til tross for lagets variable form.

Sesongen til klubben så langt har vært veldig opp og ned, og vi har vært litt uheldige med alle skadene vi har hatt. Men det er sånn som man må regne med når man spiller fotball på dette nivået. Når det gjelder min egen innsats vil jeg egentlig ikke si så mye om den, annet enn at jeg er delvis fornøyd. At vi taper fotballkamper skyldes mange faktorer uten at man peker på en direkte årsak til hvorfor.

Litt overrasket

For meg har det vært viktig å ha fått sjansen denne sesongen og det var jeg egentlig litt overrasket over ettersom Eddie (Gustafsson) var landslagskeeper, og jeg fortsatt var, og er så ung. Men jeg takker klubben for at de våger å satse på unge spillere. Det er ikke uten grunn at vi er det yngste laget i Tippeligaen.

Espen Granli har også hatt en stor betydning for meg og min fremgang. Uten hans råd og uten hans veiledning hadde jeg aldri fått sjansen på førstelaget, og som et resultat av stabilt spill her har jeg også fått prøve meg for det svenske U21-landslaget. Det var en veldig spesiell ære for meg å representere landet mitt, og i den kampen var jeg veldig nervøs. Heldigvis gikk det bra og nå håper jeg virkelig at jeg plukket ut igjen. Det hadde vært skikkelig kult.

Sterk støtte

Jeg vil også benytte denne anledningen til å takke Bastionen for den utrolige jobben de gjør. Det er ikke sånn at vi som spille for klubben ikke lar oss affisere av det som skjer på tribunen. Når vi hører Bastionen synge navnet vårt, eller ser de danse den seiersdansen så gir det oss en kjempeinspirasjon til å jobbe videre. Jeg gleder meg virkelig til høstsesongen hvis jeg fortsatt får sjansen av Henning.

I kveld skal vi spille mot Lisleby i cupen, et lag jeg ikke aner noe om. Jeg tror de spiller i tredje divisjon, og jeg tror Morgan er derfra, men jeg er jammen ikke sikker. Det å få spille mot sånne la i cupen er utrolig sjarmerende, og det må være gøy for dem å få Tippeligalag på besøk. I Sverige har dessverre ikke cupen den samme tradisjonen som den har i Norge, og på cupfinalen er det ikke mer enn noen få tusen på kampen. Heldigvis har jeg muligheten til å vinne cupen i Norge i år!

Tusen takk til alle som støtter FC Lyn Oslo for den fantastiske støtten jeg har fått i år. Den gir meg inspirasjon til å jobbe enda hardere! Ha en flott sommer alle sammen.

Sommerhilsen fra Johan

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse