Takker Brynestad

Bastionen takker Atle Brynestad for ti innholdsrike år.

Lyn-supporterne puster lettet ut etter at Atle Brynestad sa takk for seg ved slette den tyngste gjelden i Lyn. Magnus Wattne i styret i Bastionen takker for Brynestad for de ti årene han har hatt i klubben.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.07.2008 kl 12:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVÅL: På hjemmesiden til Bastionen skriver Wattne at Bynestad kom inn i klubben og brakte med seg en modernisering. Han peker blant annet på at jentefotball ble innført og at SFK Lyn ble til Lyn Oslo. Mest omstridt var avtalen Lyn inngikk med NTG. Den satte delvis breddefotballen på sidelinjen. Men ti år senere er ikke avtalen forhatt lenger.

- Det er vel ingen tvil om hvilken genistrek dette var av Atle. Ikke minst har Lyn Fotball komme tilbake for full styrke, noe Endre Fotland Knutsen er et gledelig bevis på.

Innholdsrike år

Wattne mener årene med Brynestad var innholdsrike. Han trekker fram opprykk, nesten gull, cupfinale, bronsjemedalje og sjokkseier i Thessaloniki.

- I dag kjemper vi om gull med et av ligaens yngste mannskap. Så takk for årene som har gått, Atle, og takk for at du etterlater deg Lyn der klubben hører hjemme! , skriver Wattne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse