Teddy tok skylden

Teddy i aksjon under en tidligere Lyn-kamp.

Lyns Theodor Bjarnason tok det hele og fulle ansvaret for gårsdagens tap mot Godset. - Jeg kan bare beklage. Slikt skal ikke skje, sier han.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.04.2008 kl 09:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Henning Berg mener at utvisningen til Teddy viser litt mangel på rutine og ungdommelig vinnervilje.

- Det er klart utvisningen preger kampen. Det sto 1-1 og det er ganske sikkert at vi ville ha sett et annet kampbilde med 11 mot 11, sa Henning Berg til Drammens Tidende.

Se bilder fra kampen her.

Scoret og ble utvist

Den hardkjempende midtbanespilleren startet strålende for Lyn og sendte laget i ledelsen.

Men så fikk spilleren gult kort for å sparke vekk ballen.

- Jeg fikk ikke tid til å reagere på at han blåste, jeg var i ferd med å sparke ballen og klarte ikke å stoppe. Det kortet mener jeg var litt unødvendig, fortalte islendingen avisen.

Det andre kortet var imidlertid soleklart. Kristian Sørli ble helt unødvendig klippet ned, og Bajrnason skjønte da Sørli ble liggende og vir seg og dommeren blåste at det var game over for hans del.

Kristian Sørli hadde litt medlidenhet med mannen som sparket ham ned.

- Det er slikt som kan skje i en fotballkamp. Det er tross alt en kontaktsport. Neste gang kan det være meg som kommer sent inn i en takling, sa Sørli.

Overtidsdrama igjen

Før oppgjøret mot Strømsgodset avgjorde Lyn tre minutter på overtid hjemme mot HamKam. I gårsdagens kamp mot Strømsgodset skjedde det motsatte da David Nielsen pirket inn 2-1 seier i det 90. minutt..

Dermed står Lyn med to seire og to tap denne sesongen. Lyn spiller hjemme mot Fredrikstad kommende søndag og laget kan fortsette den fine trenden de har hatt på eget gress denne sesongen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse