– Tiden er ennå ikke inne

Tiden kommer når den er moden: – Kom på kamp!, oppfordrer Lyns Kit Manager Tom Erik Jørgensen som drømmer om 1. eller 2. plass i serien og kvalifisering til Champions League neste år.
Foto: Tone Berild Kristiansen

Den første heltidsansatte "Kit Manager", og dessuten massøren i Lyn, Tom Erik Jørgensen, poengterer at Lyn kommer med i Champions League når de er gode nok. – Tiden er ennå ikke inne, uttaler Jørgensen, som er godt fornøyd med en plass i Royal League i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2005 kl 11:59

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kringsjå: Rune Tonning, fyrverkeriet fra Stryn og assisterende materialforvalter i Lyn er den første man får øye på inne på materialrommet ved Kringsjå idrettshall. Rommet står i sterk kontrast til rotet ute i Kringsjåhallen. Her inne hersker ro og orden og en munter tone materialforvalterne seg imellom.

Snart ferie

Tom Erik Jørgensen er rett og slett ikke så lett å få øye på, noen bare er sånn, men etter å ha spøkt om litt privat massasje på benken, er han så absolutt til stede, Tønsberg-gutten med de kraftige nevene og det lure smilet så vidt synlig i munnviken.

– Sannheten om Rune Tonning er at det går ikke an å finne en bedre mann å jobbe med, sier kit manager Jørgensen, som er materialforvalter for Lyn for tredje sesongen, etter å ha bekledd tilsvarende stilling i Brann i en årrekke.

Når vi møter ham, er humøret bra etter 1-0 mot Göteborg i Fredrikstad i Royal League kampen.

– Nå tar vi snart en velfortjent ferie frem til neste års første treningsøkt 9. januar. Gjengen i Lyn er fantastiske å jobbe med, og jeg gleder meg til en ny sesong, sier Jørgensen, mens han legger på plass de siste draktene som Tonning har lagt i bunker litt rundt omkring.

Danske bøter

"Bødekasse 2005" er oppslått på døra inn til Lyns kongerike i Kringsjåhallen. Spilleren Steven Lustü, Tom Erik Jørgensens offisielle tyster og utformer av botsystem for suserne i Lyn, er ennå ikke helt stø i norsken; Foruten en månedlig kontingent topper "Ikke klar til kamp" og "Forkert påkledning til kamp" lista med en hundrelapp i bot. "Fotballsko inde" og "Glemt Ejendel på feltet/trening" gir kun kr. 20 i kassa, som også fungerer som festkasse for elitelaget.

– Vi har nok til en skikkelig fest i år, for å si det sånn, røper kit manager Tom Erik Jørgensen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse