Skeid avgjorde tidlig mot Notodden: - Ting fungerer

Skeid takket oksene for støtten etter kampen. Foto: Skeidoksene

Med 3-0 borte mot Notodden søndag, fikk Skeid et lykkelig gjensyn med Adeccoligaen. - Ting fungerte opptimalt, sier Arild Stavrum til Østkantavisa.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.04.2009 kl 15:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NOTODDEN: Skeid hadde bestemt seg for å gå hardt ut i håp om det første målet, og den taktikken lyktes laget med til fulle. Allerede i det første spilleminuttet ordnet Bardh Shala årets første Skeid-mål, etter å ha scoret på en retur.

Skeid fortsatte med å trykke på, og belønningen kom i form av 2-0 tre minutter senere, da Anders Hatlén nettet med et velplassert skudd.

Gikk hardt ut

Et kvarter ut i kampen viste målscorer Shala seg fram på nytt. Notoddens sisteskanse sto på halvdistanse og Shala kunne elegant lobbe inn 3-0. I treningskampen i vinter tapte Skeid hele 6-1 mot samme lag.

- Vi har hangla litt i oppkjøringen med skader og usikkerhet rundt laget. Derfor ble vi enige om å gå hardt ut og prøve å skremme de. Svaret jeg fikk var to meget kjappe mål, sier Stavrum til Nordreakerbudstikke.no.

Han er meget fornøyd med måten laget sto frem på.

- Det var en positiv effekt i laget. Vi satt sjansene og var hele tiden på tå hev. I seriepremierer er det ofte nerver og andre faktorer som spiller inn, men vi klarte å få i gang det vi er gode på, sier Arild Stavrum.

Går for gode statistikker

Notodden skapte noen farligheter etter dette - spesielt de siste ti minuttene da Skeid måtte spille med ti mann etter at keeper Martin Jørgensen hadde blitt utvist - men gjestene holdt unna til en komfortabel seier.

- Notodden er et bra lag. De vil ta mange poeng i år, er Stavrum sikker på.

Neste kamp er mot Bryne 2. påskedag. I fjor gikk laget gjennom en hel sesong uten tap på bislett stadion. Arild Stavrum sa til Østkantavisa før fjorårssesongen at målet var å ikke tape på eget gress.

- Er målet å ikke tape en eneste kamp på Bislett i år også?

- Vi har forsåvidt ikke lyst å tape noen kamper, om det er borte eller hjemme. Vi går for seier uansett. Men vi skal selvfølgelig gjøre alt for å holde den gode statistikken på Bislett i år også, avslutter Stavrum.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse