Tom Nordlie gruer seg mest til påskerushet

Tom Nordlie, skeidtrener - snart i gang med første seriekamp for i år. FOTO: SKEID.NO/SVEN ERIK LILAND

Kun få timer igjen før det blåses i fløyta, og serien er i gang. Skeidgutta er nok muligens allerede på plass i Trysil.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2017 kl 12:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Og det er nok ikke for å gå på ski. Første seriekamp for Skeid i PostNord-ligaen avd. 1 er borte mot Nybergsund IL Trysil, klokken 15.00.

Skeid.no hadde en prat med skeidtrener Tom Nordlie før første seriekamp, og etter siste treningskamp mot Skedsmo. Som for øvrig Nordlie ikke var veldig fornøyd med, selv om gutta fra Nordre Åsen dro i land seieren, etter snuoperasjon - les hele saken her, også med oppdatering med nye spillere.

Ble oppvaskmøte

– Det er en del spørsmål, og det har vært et oppvaskmøte. Det må være forskjell mellom ord og handling, og jeg må vite hvem som vil gi, sier blant annet Nordlie i videoen fra skeid.no.

Men både han og gutta gleder seg til å spille om poeng.

– Og vi må vinne krigen, vår største motstander er oss sjøl. Men alle er optimister ved serieåpning, sier Nordlie videre.

Og legger til at det er viktig å vinne de kampene som de er forventet å vinne, og ikke legge seg ned på nivået til dårligere motstandere.

Som kanskje ikke heller er helt fornøyd med Nybergsund i Trysil, borte midt i påskerushet.

– Ja, vi vil gjerne takke NFF for fem timer i bussen hjem, gliser Nordlie, og legger til at han gruer seg mer til bussturen hjem i påskerushet, enn til å møte Nybergsund.

– Men den lange bussturen vil jo gå lettere med tre poeng!

Kjelsås

Kjelsås, i samme liga, spiller også borte i dag - mot Brumunddal, samme tid, klokken 15.00.

Eivind Kampen ble også før seriestart intervjuet av klubben. Han synes laget har fått forberedt seg godt. I tillegg har det blitt en del utskiftninger.

– Mange av de eldre gutta takket av etter fjoråret. Rutinerte gutter med mye ansvar er borte. Men de unge har respondert godt, synes Kampen.

– Miljø, kultur, og kollektivt har vi best sjanse til å være av de beste. Kravet til å være den som bidrar i gruppa har vi jobbet mye med. Vi trenger også enere, og det har kanskje vært utfordringen i gruppa. Men miksen nå, også med flere yngre, som kan trene enda hardere, og pushe hverandre med en felles ambisjon, der er nok gruppa nå den beste som har vært i min tid som trener, sier han videre.

Les hele intervjuet her.

Les sak i Nordre Aker Budstikke med Kjelsås og Kampen her.

Lyn eneste med hjemmekamp

Lyn i tredje divisjon spiller hjemme mot Tynset på Bislett, klokken 17.00. Mens Korsvoll i samme liga, spiller borte mot Gjøvik-Lyn klokken 15.00.

Også Lyndamene har første kamp hjemme - på Kringsjå klokken 15.00 mot Fart.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse