Toppskårer endte opp som målvakt

Strålende håndballsesong av Kjelsås 00-gutter. FOTO: KJELSÅS HÅNDBALL

Etter en knallsesong, var Kjelsås 00-gutter klare for finalespill i Bring. Men skader ødela for gutta.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: KJELSÅS: Kjelsås håndball gutter 2000 har hatt en strålende sesong, ikke minst kvalifiserte de seg til sluttspillet i Bring, i likhet med 00-jentene fra samme klubb.

LES OM 00-JENTENE OG SLUTTSPILLET I BRING HER

Bring-serien er den mest prestisjetunge turneringen i håndball Norge for spillere fra 16 år og nedover. Her møter man de beste lagene fra hele landet. Det hele begynte med en regional kvalifisering før jul.

LES OGSÅ: Han fikk høre det, kioskeieren! For tidligere sto det nemlig noe helt annet på skiltet...

I helgen ble sluttspillet i Bring arrangert på Jessheim.

– Lørdagen var en stor dag for kjelsåsgutta. Vi møtte Glassverket og Haslum i gruppa vår, to gode lag med klare medaljeambisjoner, og slo dem overbevisende med festhåndball. Dermed var vi klare for semifinale mot Ski, et lag vi har slått i de fleste viktige kampene gjennom årene, oppsummerer trener Tom-Robert Øvstetun Bakketun.

Trener Magne Løksa legger til.

– Vi har en god og bred spillergruppe. Imidlertid ble flere av våre sentrale spillere skadet i løpet av lørdagen, og da vi gjorde opp status om kvelden, forstod vi at dette kunne holde hardt.

Blant annet slet begge våre målvakter med skade.

– Slik at vi på søndag faktisk endte opp med at toppskåreren i Bring, Mads Falck Rekstad, som ikke kunne spille ute på grunn av skade i skuddarmen, endte opp med å stå i mål i en hel kamp.

– Kan slå absolutt alle

Trener Mads Kjønstad mener at dette er et helt utrolig lag.

– De har levert fantastisk håndball gjennom hele sesongen, og kan slå absolutt alle. Nå ble det fjerdeplass denne gangen, vi håper og tror de kommer sterkt tilbake.

LES OGSÅ: Her frir Egil til Hanne over Oslo, etter en særdeles sprek oppvarming til frieriet!

Humør og innsatsvilje

– Vi foreldre er utrolig stolte av gutta våre, sier lagleder Bernhard A. Steen.

Som fortsetter.

– Gjennom hele sesongen har de vist en enorm evne til å levere i tøffe kamper, og de har et humør og en innsatsvilje som få andre kan vise makan til. At vi på søndag blant annet endte opp med at ingen av våre tre landslagsspillere kunne spille, er slikt som skjer i håndball. Bredden vår er såpass stor at vi likevel hadde en tro på finaleplass, men slik ble det altså ikke.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse