- Det har rett og slett tatt av

Tråkker til som aldri før

Torjus Bern Hansen kjørte inn til seier i den ene gutteklassen.

Sportsklubben Rye opplever en enorm sykkelinteresse om dagen. I forrige uke var Langsetløkka fylt til randen av ivrige terrengsyklister i alle årsklasser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2009 kl 11:17

KJELSÅS: - Det har rett og slett tatt av. Vi hadde en voldsom økning tidlig i sesongen i fjor, og det samme har skjedd i år, forteller Svein Røed, leder i barne- og ungdomsgruppa til Rye.

Gode på hjemmebane

Ryes mange aktive hadde muligheten til å prøve seg på hjemmebane på Langsetløkka i forrige uke, da det fjerde rittet i Nissan Cup gikk av stabelen. Cupen er et samarbeid mellom klubbene i Oslo-området, og består av totalt ni ritt.

Denne gangen stilte rundt 400 syklister stilte til start, og Rye stilte som ventet sterkt i sitt eget ritt. I jenter 12 kjørte Ellinor Bryntesen Høgberg inn til seier, etter å ha slått nærmeste utfordrer med nesten halvannet minutt. Også i gutter 10 og gutter 13-14 ble det Rye-seirer, ved henholdsvis Håvard Moseby og Torjus Bern Hansen.

- Det er første gang jeg gjør det så bra i denne cupen, smiler Torjus.

Mange nye

Med totalt 1300 medlemmer er det ingen tvil om at Rye er en stor klubb, og med over hundre aktive på de yngre partiene er det heller ikke noe i veien med rekrutteringen.

- Tallet gikk fra 20 til 100 på ganske kort tid, og nå er vi oppe i 115 utøvere. Suksessen til de norske proffsyklistene har selvsagt hatt mye å si. Utfordringen blir å ha nok trenere, men det har foreløpig gått greit. Vi har 17 trenere på ungdomspartiene våre, sier Røed.

Terreng og landevei

Utøverne i Rye driver både med terreng- og landeveisykling.

- Terreng er den dominerende grenen hos oss, og vi ønsker også at barna begynner der. Det er for at de skal bli trygge før de begynner å sykle på landeveien, forklarer Svein Røed.

@Sitat.tekst.spo:Suksessen til de norske proffene har selvsagt hatt mye å si

Svein Røed

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...