Transportetappe til 2. divisjon

Ezekiel Bala raidet venstresiden, og raste fra Frigg-spillerne gang etter gang.

Til tross for at Frigg kjempet godt i 1. omgang, måtte laget innse at denne kvaliken til slutt ble en transportetappe for Lyn-reservene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.11.2007 kl 10:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Kringsjå: Mens 1. omgang ble et fyrverkeri av en fotballkamp, ble siste halvdel desto tristere. De mange oppmøtte langs sidelinjene skuttet seg under paraplyene sine, og ventet på at dommeren skulle blåse av. Kampen var så å si avgjort etter 3-1 til pause, som tilsa 7-3-ledelse til Lyn 2 sammenlagt.

Håpet fikk en støkk

Det var gjestene fra sentrum som kom best i gang, men Johan Dahlin viste at han har reaksjonsevnen i orden. Like etter setter venstrebacken Edwin Kjeldner Lyn 2's første for kvelden.

Med "5 Stensaas" på ryggen sender han av gårde et høyt og langt overlegg fra omtrent 30 meter. Ballen dupper plutselig, og detter fint ned bak ryggen på Frigg-keeper Christian Faye-Schøll. Frigg setter praktfull scoring ikke så lenge etter, men håpet som ble tent da, fikk en kraftig støkk når Lyn 2 får en korrekt idømt straffe kun tre minutter etter utlikningen.

– Det er vel det som er forskjellen på Tippeliga - og 3. divisjonsspillere, sukker Frigg-kaptein Stein Arve Bernes, og sikter blant annet til to gylne sjanser som laget hans blåste over mål.

Krav om opprykk

Både Frigg og Lyn 2 hadde som soleklart mål å vinne serien før denne sesongen. Frigg-kapteinen er skuffet over at de ikke klarte å ta steget helt opp, men sier seg fornøyd med innsatsen sett over ett.

– Vi har gjort en fantastisk sesong, og vi kjempet godt mot Lyn 2, oppsummerer han.

Opprykk var imidlertid omtrent et krav for de røde og hvite fra vestkanten. B-lagstrener Per Brodland er lettet over at gutta leverte varene. Han var spent til siste slutt.

– Når man er midt i det føler man ikke at man er i mål før man virkelig er det, sier han.

Beholde plassen

A-lagstrener Henning Berg syns reservene har gjort en solid innsats. Berg kan ikke presisere nok, hvor viktig det er for klubben at reservene får best mulig matching.

– Banene er bedre, rammen rundt kampene er bedre. Nivået er selvsagt bedre. Vi er avhengig av at reservene får best mulig matching for å legge grunnlaget for å prestere på A-laget også, argumenterer Berg. Og målet for neste sesong i 2. divisjon er allerede klart.

– Det er å beholde plassen, fastslår Berg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse