Akerselva startet friskt

Tre minutter i himmelen

Bildetekst_2_linjer.

Akerselva sjokkåpnet mot serieleder Tunet, men til slutt var det likevel gjestene som sto igjen som vinnere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2010 kl 13:40

KRINGSJÅ: Etter tre minutter ledet Akerselva 2-0 i Kringsjåhallen, men Tunet

— som for øyeblikket er landets beste damelag i innebandy

— snudde oppgjøret til sin fordel. Likevel fikk Akerselva vist noe av det som bor i laget.

— Tunet skal i utgangspunktet være et mye bedre lag enn oss, men i perioder hang vi veldig godt med, sier kaptein Anne Wike.

Praktscoring

I kampens første minutter ble serielederen fra Høyenhall virkelig tatt på senga. Etter to og et halvt minutt ordnet Anniken Tangerud 1-0 på en kontring, og et halvt minutt senere knallet Anne Wike inn 2-0 fra egen banehalvdel.

— Jeg traff fint, men hadde også god hjelp av spillerne som løp foran keeperen. Jeg har faktisk hatt noen slike mål før i år også, sier Wike.

Dessverre for Akerselva reduserte Tunet bare 17 sekunder etter vertenes 2-0-mål. Etter det handlet det bare om bortelaget i målprotokollen, og serielederen kunne styre inn til en komfortabel seier

— selv om også Akerselva hadde store sjanser.

Kjemper om sluttspill

— Når Tunet er så gode som de er, så klarer de å score på våre feil. Vi var ikke like hvasse foran mål, sier Wike.

Selv om det ble tap søndag, henger Akerselva godt med i kampen om plass i sluttspillet. Dit går serienes fire beste lag, og bak Tunet, Sveiva og Holmlia er det tett kamp. Akerselva er for øyeblikket nummer fem på tabellen, ett poeng bak Slevik, men Akerselva har én kamp til gode på østfoldingene.

— Det ser bra ut for oss om dagen. Vi går for fjerdeplassen, og det er bare å være skjerpet i kampene fremover. Jeg har veldig tro på at vi klarer å komme til sluttspillet, sier Anne Wike.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon