Treneren gikk – storseier til Skeid

I Skeids første kamp etter Kjell Sverre Hansen Wolds avgang dunket Skeid inn sju mål. Johnny Buduson (t.v.) sto for fire av dem. FOTO: ANDERS VINDEGG

Tirsdag var Kjell Sverre Hansen Wold ferdig som Skeid-trener. Onsdag vant laget 7-1 mot Mjølner.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Johnny Ademaj leder Skeid som A-lagstrener i to kamper før sommerferien. Deretter skal ny trenerkabal legges. FOTO: ANDERS VINDEGG

Se bildet større

JoA Gundersen i aksjon mot Mjølner. han fungerer også som assistenttrener. FOTO: ANDERS VINDEGG

Se bildet større

Johnny Buduson scoret fire, her feires det siste, og kampens sjuende mål, seks minutter før kampslutt. FOTO: ANDERS VINDEGG

NORDRE ÅSEN: – Viljen var tilbake i fjeset til gutta, sier Johnny Ademaj etter storseieren hjemme på Nordre Åsen.

Den utsatte kampen mot Mjølner, som egentlig skulle ha vært spilt 28. juni, ble første kamp uten Hansen Wold som A-lagstrener.

Klubben meldte selv tirsdag kveld at samarbeidet med treneren var avsluttet. Inn som midlertidig lagleder kom Johnny Ademaj, med JoA Gundersen som assistenttrener.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Spillerutvikler

– Vi fikk bare en lett treningsøkt før kampen, og har ikke gjort noe annerledes, eller rukket å legge om taktikken, sier Ademaj, som understreker at han etter 15 år i klubben kjenner spillerne godt.

Det laget viste onsdag var troen på at de har det som skal til for å vinne kamper, mener den nye Skeid-treneren.

Ademaj har frem til nå hatt ansvaret for rekruttlaget og spillerutvikling i Skeid. Han skal også lede A-laget i søndagens møte med Tromsdalen. Deretter skal styret i klubben bruke sommeren på legge trenerkabalen for høstsesongen.

LES OGSÅ: Skeidoksene: Noe må gjøres!

Fire før pause

Skeid kom godt i gang i onsdagens hjemmekamp mot Mjølner. Etter bare seks minutter fikk Lars Vincent Andersen målkjenning, og førte Skeid i ledelsen.

Laget gikk til pause med en 4-1-ledelse. Johnny Buduson satte to, og Mustafa Hassan scoret ett minutt før pause. At Mjølner reduserte med sitt 2-1-mål etter halvtimen spilt, hadde lite å si.

Skeids målfest fortsatte i andre omgang. Kaptein David Tavakoli scoret etter nesten timen spilt, mens måljeger Buduson fulgte opp med to mål i omgangen og kunne notere seg for fire scoringer da dommeren blåste av etter 90 minutter.

– Buduson har scoret en del for rekruttlaget, og det er bra for A-laget at han er tilbake. Johnny er en goalgetter og i dag leverer han, sier Ademaj.

LES OGSÅ: Lyns nye trener: – Det høres kanskje rart ut, men vi er optimistiske

Skal bygge et robust lag

– Gutta viste hva som bor i dem, og hvilket potensial dette unge laget har i seg. Det har vært skrevet mye om det, og i dag fikk de endelig vist det frem. Skeid har spilt mange jevne kamper vi burde ha vunnet, og sjansestatistikken har vært overveldende. I dag løsner det, sier Ademaj.

Han mener kampen var svært viktig.

– Dette var en viktig seier for gutta, for klubben og for supporterne. Vi skal ikke klage etter 7-1, men likevel er det mye å rette opp i i spillet vårt. Laget er ungt, og vi må jobbe videre med å skape et robust lag, sier Ademaj.

Seieren var Skeids andre denne sesongen, og laget klatrer dermed til 11. plass, én over streken, med sine ti poeng totalt. Mjølner ligger på nest sisteplass med åtte poeng.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse