Korsvoll tapte mot MS

Treningsduell mellom barndomskompiser

Korsvollspissen Kristoffer Moen scoret Korsvolls eneste mål mot MS, men var farlig frempå flere ganger.

Barndomskompisene Vidar Gundersen og Kjell Sverre Hansen Wold ledet hvert sitt lag da MS slo Korsvoll 3-1.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2009 kl 17:15

GREVERUD: Vidar Gundersen og Kjell Sverre Hansen Wold har spilt både med og mot hverandre på fotballbanen tidligere, og søndag kveld skulle det gjøres opp mellom hver sin stall og hvert sitt lag.

- Det er jo litt artig at vi trener hvert vårt lag i samme avdeling, men vi har jo litt ulike betingelser, sier korsvolltrener Gundersen, og titter ned på barndomskompisen fra oppveksten i Groruddalen, som har betydelig større budsjett å rutte med som MS-trener enn Gundersen har i Korsvoll.

- Jeg har ikke tenkt noe ekstra på at vi møters Vidars lag, men jeg holder med Korsvoll og Vidar så lenge det ikke er vi som møter dem, sier MS-trener Hansen Wold.

- Harselerer ikke

Korsvoll har bitt godt fra seg mot topplagene i avdeling 4, og kampen mot MS var intet unntak.

Det var Gundersens menn som kom best i gang, og gikk også opp i ledelsen 1-0 ved Kristoffer Moen etter nærmere tjue minutters spill på Østre Greverud kunstgress.

Men de rutinerte MS-spillerne viste at de ville henge med i toppen i år, og vant til slutt 3-1.

Gundersen syns ikke det er ekstra surt å tape for barndomskompisen.

- Nei, jeg tenker ikke på at det er Kjell jeg møter, vi spiller mot MS, sier han.

Etter kampen takket de to trenerne for kampen, men ikke noe særlig mer.

- Vi harselerer verken med seier eller tap. Det samme gjelder Manchester United og Arsenal, smiler Hansen Wold, som er fan av førstnevnte Premier League-lag, mens Gundersen holder med sistnevnte.

Det er jo litt artig at vi trener hvert vårt lag i samme avdeling.

Vidar Gundersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon