Video tok av på nett: Treningssenter må oppdra trimmerne til ikke å trampe inn med utesko

 

Hvordan lære folk å ta av seg uteskoene når man skal inn å trene? Se videoen treningssenteret la ut for å oppdra trimmerne, på få timer har snutten nesten 2000 visninger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.01.2015 kl 14:11

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Elixia Ullevål (Sats/Elixia) har ifølge daglig leder Trond Lid Cappelen rundt 2500 medlemmer. Nå er de ansatte noe lei av at folk tramper inn på treningssenteret, med utesko.

Neste trekk i å lære folk å ta av seg uteskoene, ble å lage en liten video. Nettopp om hvordan det hele skal gjøres. I løpet av noen timer har filmen nesten 2000 visninger - se filmen her.

Morsomme innslag

- He he, ja vi pleier å legge ut noen små snutter i ny og ne. Vi har stor tro på morsomme innslag som dette, for å få ut budskapet. Og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på denne siste snutten, forteller Lid Cappelen.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Til videosnutten står det også følgende:

"Alle som skjønner budskapet med videoen og kommenterer med: "Jeg skjønner!" Er med i trekningen av et renere treningssenter."

I tillegg er listet opp hvor skoene skal tas av, hvor de skal plasseres, samt at:

"....Om du setter dine sko nede ved trappen samtykker du til at vi kan fylle en sekk og gi til Frelsesarmeen av og til:) "Det tør vi selvsagt ikke!...Husk å lese dette med et glimt i øyet, selv om det er meget alvorlig;)"

Hektisk

Det er hektisk i lokalene til Elixia Ullevål om dagen. Lid Cappelen forteller om mange som skal begynne å trene, eller trene mer.

- Ja hver januar er det ekstra stor pågang, og det er bra Nyheten akkurat nå når det gjelder saltrening, er "21 minutes body time". En økt med kondisjon, mye styrke, kort og effektivt, men enkel økt hvor det er lett å følge instruktøren.sier den kreative daglige lederen, som selvsagt har hovedrollen i filmen som skal oppdra folk som tramper inn med utesko.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse