Berg etter seieren mot Molde: – Trives i Lyn

Henning Berg utelukker ikke at han signerer ny kontrakt med Lyn. Arkivfoto

Lyn tok sin andre seier på rad da de slo Molde 1-0 på Aker Stadion. Nå er det fotballferie, men Henning Berg ønsker en avklaring i løpet av denne perioden.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.06.2008 kl 11:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
– Jeg trives veldig godt i Lyn. Nå skal jeg sette meg ned sammen med ledelsen i klubben og diskutere fremtiden, sier treneren til TV2 Sporten etter kampen.

Berg har den siste tiden blitt koblet til trenerjobben i Lillestrøm og Blackburn.

– Det er alltid spekulasjoner. Jeg regner med mye er avklart i sommer. Jeg er Lyn-trener og jeg trives som sagt veldig godt her, fortsetter han.

Solide mot Molde

I kampen mot Molde spilte de en veldig solid første omgang og Theodor "Teddy" Bjarnason scoret kampens eneste mål etter han dro av et par mann og scoret fra ni meter.

Henning Berg oppsummerer kampen slik:

– Vi var strålende i første omgang. Da spilte vi fotball på høyt nivå og det vi presterte var noe av det beste vi har gjort, sier treneren om første omgangen.

Men han innrømmer at laget faller litt sammen i andre omgang.

– Vi klarer ikke håndtere det slik vi skal gjøre etter vi går opp i 1-0. Her har vi mer å gå på. Men alt i alt er jeg svært fornøyd med tre poeng før fotballpausen. Vi i Lyn skal bruke tiden godt i ferien og komme enda sterkere tilbake, lover han.

Eddie ustoppelig

Personen alle snakket om etter kampen var keeperen Eddie Gustafsson.

– Han har utviklet seg veldig etter han kom til klubben, skryter Henning Berg.

Også Magne Hoseth hos Molde var mektig imponert over den svenske keeperen.

– Når han har dagen, er det nesten umulig å score på ham. Eddie er eliteseriens desidert beste keeper, og Skandinavias beste akkurat nå, sa Magne Hoseth til VG etter kampen.

Keeperen selv tar rosen med knusende ro.

– Det var fine ord. Men akkurat dét vet jeg ikke. Det er vanskelig å sette ord på hvordan man selv spiller, men det var mange redninger som kom perfekt på, sa Gustafsson til avisen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse