Tung dag på jobben for Lyn-damene

Jenny Røsholm Olsen og resten av damelaget til Lyn fikk det tungt på Greibanen i dag. FOTO: Lyn Fotball

Greidamene har en evne til å virkelig mobilisere når de får besøk fra Kringsjå.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.10.2016 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GRORUDDALEN: Grei mot Lyn er et oppgjør som stort sett alltid er jevne, og jentene fra Groruddalen har en egen evne til å mobilisere når Lyn står på andre banehalvdelen.

- I dag åpnet Lyn bra, kanskje for bra, allerede etter to minutter lå ballen i nettet bak Greis gode keeper, når Jenny Røsholm Olsen finner Camilla Linberg foran mål. Mulig at det gjorde at Lynjentene trodde at dette ville gå av seg selv, første omgangen blir ellers jevn, Amalie Leinebø i Lynmålet må ta frem en matcvinnerredning alene med Greis spiss, og det står 0-1 til pause, oppsummerer klubbens Ingvar Graffer.

Som fortsetter.

- Etter pause er det fortsatt jevnspilt, men Grei får en noe unødvendig straffe, som de setter, og da lagene like langt. I motsetning til Lyn så får Grei får energi av skåringen, og på en corner som også er unødvendig, tar de ledelsen på en fin heading. Like etter blir det 3-1 når et frispark plystrer inn under tverra.

Våkner

Først da våkner Lyn.

- Og de kjører kampen siste 20, og reduserer også ved Natalie Granvang Nilsen. Mange med rød/hvite farger roper på straffe like før slutt, men dommer er ikke enig, og da blir det 3-2 til Grei.

Hovedtrener Glenn Kleven forteller om et ungt damelag.

- Og vi må akseptere at det svinger i prestasjonene. Mulig det ble en liten utladning etter forrige helg, da leverte vi kanskje årsbeste og sikret i praksis nok kvalifiseringsplassen, i dag er vi i andre enden når det gjelder prestasjoner, det er noe tamt og energiløst over laget i dag.

Han legger til:

- Litt for mange leverer under pari samtidig, og da er det ikke lett å slå Grei. Granvang Nilsen gjør et bra innhopp, eller er det ikke veldig mye å rope hurra for, men satser på at vi kommer sterkt tilbake på Kringsjå neste helg når Kongsvinger kommer på besøk.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

 

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse