ULV!

Vi som er glade i Lyn klamrer oss fast i halmstrå om dagen. Hvis vi ikke kommer oss opp av den økonomiske og sportslige sumpen vi er i, kan toppfotbal...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2009 kl 14:20

Vi som er glade i Lyn klamrer oss fast i halmstrå om dagen. Hvis vi ikke kommer oss opp av den økonomiske og sportslige sumpen vi er i, kan toppfotballsatsingen til Lyn være historie for denne gangen. Det betyr at de av dere som stikker innom Ullevaal en gang i blant. når det er "morsomme kamper", ikkelenger kommer til å ha den muligheten. For hvis Lyn rykker ned, da er ikke Lyn lenger.

Selvfølgelig vil breddeidretten fortsette. Ski og fotball vil fremdeles være et tilbud til våre barn og unge, men deres forbilder på A-laget vil forsvinne. Og kanskje noe av motivasjonen blir borte når de ikke får besøk på treningen, eller skolen av heltene i Tippeligaen. Hva er alternativene til idretten? Som engelskmennene sier: "You do the math"...

Lyn trenger din hjelp nå, ikke som klapp på skuldere, eller vennlige ord over hagegjerdet, men deg. Du må Komme på kamp! Du må ta med deg familien og venner på kampen mot Odd nå på søndag!

Hvis du velger hytta, hagearbeid, båtlivet, golfen, stranden, marka, eller (Gud forby) TV.en fremfor å komme på Ullevaal, bidrar du til at Lyn rykker enda nærmere avgrunnen. Nei, det er ikke din skyld at Lyn er der vi er nå. Men du kan bidra til et nytt kapittel i Lyns historie. Og tro oss. Vi har lært av historien. Vi har lært så det river i hjertet.

Det kan godt tenkes at det blir en elendig fotballkamp. Kanskje ikke spillere eller trenere får det til på søndag heller. De må også ta sin del av skylden for et glissent Ullevaal så langt i år. Vi forventer likevel at de hever seg på søndag. Det er flaut å dumme seg ut for mye folk. Vi kan altså ikke love deg noe som helst - bortsett fra en kamp om tilværelsen. Men! Tenk om det løsner? Tenk om du sitter på Ullevaal dagen det snur. Den dagen vi sammen skrev et nytt kapittel i Lyn.historien.

Vi vet vi har ropt "ulv" før, men en gang blir den siste. Vi lover også at du ikke vil få høre mer fra oss i år. Det er liten grunn til å rope hvis ingen bryr seg...

VALGET ER DITT. TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...