Ut med æren i behold

Mari Undlien kom til kort mot Team Strømmen.

Korsvolls juniorjenter har levert solid innsats i Norway Cup. Derfor kunne heller ikke jentene være skuffet tross semifinaletapet for Team Strømmen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.08.2007 kl 17:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ekeberg: – Med en gang føles dette litt bittert, men vi må være fornøyde når vi har kommet så langt, fastslår Korsvoll-spiller Mari Undlien.

Nok en gang ble det en jevn og målfattig kamp – slik alle Korsvolls kamper tidligere i turneringen også har vært.

I gruppespillet gikk Korsvoll fra den ene seieren til den andre, men det ble knepne seirer for Oslo-jentene – som vant med ett mål to ganger og to mål én gang.

I åttedelsfinalen var Gjøvik motstander, og her maktet ingen av lagene å score mål. Til slutt gik Korsvoll videre etter straffesparkkonkurranse.

Senere på gårsdagen var det duket for et rent Oslo-oppgjør, da Korsvoll møtte KFUM til dyst. Til slutt kunne igjen Korsvoll-jentene juble for en knepen seier – denne gang 2-1.

I dagens semifinale mot Team Strømmen sa det imidlertid stopp. Team Strømmen satte inn det avgjørende målet etter en heading – og Korsvoll maktet aldri å slå tilbake.

– Vi møtte et bra lag i dag. Jeg tror ikke det er så mye vi kunne gjort annerledes, sier Mari Undlien.

Korsvoll-spilleren har uansett grunn til å si seg fornøyd med turneringen.

– Vi har spilt bra i hele årets turnering. Tidligere har kvartfinale vært vår beste prestasjon, så det var moro å komme lenger enn det, understreker Korsvoll-spilleren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse