Ut med hevet hode

Ragnhild Johansen utliknet til 3-3, men seiersmålet fikk aldri Akerselva.

Ineffektivitet ødela Akerselvas drøm om en plass i NM-finalen. Trener Paolo Caroprese var uansett stolt over jentene etter semifinaletapet for seriemester Sveiva.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.03.2007 kl 14:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Linda Rotschild (t.h.) og Akerselva skremte seriemester Sveiva, men røk likevel ut av NM etter at gjestene puttet det avgjørende målet i "sudden death".

Kringsjå: – Jeg kan ikke være skuffet når jentene gir 110 prosent. Denne kampen følte jeg vi fortjente å vinne, sa Caroprese.

Sveiva vant den første semifinalen lett på hjemmebane, men i går møtte seriemesterne helt annen motstand. Selv om gjestene ledet 2-0, ga aldri Akerselva opp. Mot slutten av midtperioden kom også utlikningen – og i den tredje perioden var det hjemmelaget som var nærmest seiersmålet. Svake avslutninger og en god Sveiva-keeper, gjorde riktignok så kampen gikk til "sudden death" – og der var det gjestene fra Groruddalen som på frekt vis puttet det avgjørende målet, og dermed også sikret seg plass i NM-finalen.

Har snudd trenden

– Vi hadde helt "sinnssykt" med sjanser, men dessverre klarte vi ikke å utnytte dem. I stedet fikk de et heldig mål i "sudden". Det er uansett sånn det kan være i innebandy, sa Caroprese.

Treneren kan likevel si seg fornøyd med en god sesong. For Akerselva var det en stor prestasjon bare å nå sluttspillet. Den fjerde- og siste sluttspillplassen sikret så vidt laget seg på bekostning av fjorårets norgesmester, Tunet.

– Vi har klart å snu den vonde trenden laget var inne i. Husk på at laget tapte 2-13 for Sveiva i sesongens første møte, for så å tape 4-7. Derfor var dagens uavgjort etter ordinær tid en opptur, sa Caroprese.

Usikker på framtida

Først tidlig i januar tok Caroprese over Akerselva. Neste år er han selv usikker på hva han kommer til å gjøre, men håper uansett laget kan ta ytterligere steg i riktig retning.

– Vi har mange gode spillere her, så det ser lyst ut for neste sesong. Det skal også bli et bedre opplegg med tanke på sommertreningen, der jentene nå skal trene sammen med herrene. Selv har jeg mest lyst til bare å være hjelpetrener neste år, men først får vi se om vi finner en ny hovedtrener. Det er ikke uaktuelt for meg å være hovedtrener, heller, sier Caroprese.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse