Våt start på Norway Cup

NORWAY CUP: Skeids 04-gutter er blide - her etter ett tap og en uavgjortkamp. Fra venstre: Kasper, Håkon, Sebastian, Eyeman, Hogne, William, Gard, Olav, Jones og Jens. FOTO: PRIVAT

Men det la ingen demper på fotballgleden.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Nicoline fra Grefsen brydde seg vel ikke om dårlig vær i denne anretningen. FOTO: PRIVAT

EKEBERG/NORDRE AKER: Det var vått og fortsatt noe regn i lufta i formiddag - men likevel full gass og mange ivrige og glade små og litt større på Ekebergsletta i dag.

Blant annet denne gjengen - Skeids 04-gutter som søndag ettermiddag har spilt to kamper, den ene endte med tap, den andre 3-3 og uavgjort.

LES OGSÅ: Kjelsås-spiller havnet midt i branndrama i Las Vegas

600 spillere

Rundt 600 spillere fra Nordre Aker er nå i gang med Norway Cup. Flest lag fra Lyn, men også mange fra de andre klubbene; Skeid, Kjelsås, Koll, og Korsvoll. Her kan du se alle bydelslagene som er påmeldt.

Nordre Aker Budstikke var også tidligere i uken i kontakt med Mina og Karine fra Korsvoll Jenter 14, som sa følgende om den store og populære cupen.

Årets høydepunkt

– Vi har vært med i flere år. Det er veldig moro og masse liv på sletta– Uten tvil årets fotballhøydepunkt. Skikkelig gøy å vinne kamper på sletta også, er jentene enige om.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse