Suksesstrener tilbake i Lyn: – Velkommen hjem, Tresor Egholm

Tresor Egholm er nå tilbake i Lyn Fotball, blant annet med ansvar for nysatsingen Lyn Extra. FOTO: ARKIVFOTO

Det skriver Lyn Fotball. - Jeg drømmer om å få lov til å være med på å skape Norges beste miljø for spillerutvikling og oppvekst, sier Tresor Egholm.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.01.2015 kl 11:18

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: – Lyn blir en trygg og god arbeidsplass. Med et godt og sterkt fagmiljø, med gode kollegaer og mange spennende arbeidsoppgaver som ligger foran meg, sier Tresor Egholm (32).

Han forteller om en «varm og god velkomst på kontoret», og mange gode ord fra både kjente og ukjente.

– Det varmer og det kjennes veldig godt å føle seg velkommen. Det setter jeg stor pris på. Jeg drømmer om å få lov til å være med på å skape Norges beste miljø for spillerutvikling og oppvekst, sier Egholm.

Les også intervju med Lyns nye fotballsjef, Kjetil Rist: - Utvikler du deg ikke i Lyn,klarer du det ikke i andre klubber heller

Gjøre guttesiden til landets beste

I Lynmiljøet har Tresor Egholm i flere år blant annet vært trener for jentefotballen. Han har selv også spilt for a-laget på veien fra 6 til 2. divisjon. Så dro han til Alta – høsten 2013. Spilte i Alta 1. divisjon, og jobbet som tømrer.

– Jeg har fulgt godt med på arbeidet i Lyn mens jeg var i Alta, og da spesielt jentesiden som jeg har jobbet lenge med. Jentesiden i Lyn er Norges beste på spillerutvikling når vi snakker helt fra akademialder til senior, og når muligheten til å få lov å bidra til å gjøre guttesiden til landets beste, så var dette noe jeg hadde veldig lyst til å bli med på, sier han til lyn.nos hjemmeside.

- Jeg drømmer om å få lov til å være med på å skape Norges beste miljø for spillerutvikling og oppvekst, legger han til.

Han skal også være ansvarlig for Lyn Akademiets nysatsing; Lyn Extra.

– Vi skal produsere noen av landets beste talenter, gode vennskap, og et fantastisk utviklingsmiljø i klubben på alle nivåer, sier han videre til Lyn.no.

– Dette vil garantert bli et av de beste tilbudene for individuell spilleroppfølging i landet i klubbregi, og et nødvendig tilbud for å løfte spillerutviklingsarbeidet i Lyn dersom vi ønsker å være best i landet på spillerutvikling.

Noe som bør deles med resten av Nordre Aker? Tips Nordre Aker Budstikke her!

Inn mot enkeltspillere

– Utover Lyn Extra skal jeg jobbe som toppspillerutvikler inn mot enkeltspillere, trener for G13.1, idrettslærer på fotballinjen til Nydalen vgs, samt enkelte administrative oppgaver, sier Egholm videre til klubben.

HOLD DEG OPPDATERT: Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nye, gratis nyhetsbrev.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse