Verdensmestrene trekker til Trollvann

Tidligere verdensmester i alpint, Tom Stiansen, er en populær mann i Trollvannskleiva, her bakerst med noen av de ivrige alpinistene i Kjelsås Alpin. FOTO: KJELSÅS ALPIN

I løpet av kvelden ble det også observert flere alpinmammaer som snek seg til et bilde med armen rundt kjendisen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.02.2016 kl 13:54

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Bildeserie

Trøkk i Trollvann onsdag kveld

 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN
 Foto: KJELSÅS ALPIN

TROLLVANN/GREFSENKOLLEN: Nok en gang inntar en verdensmester vår lokale alpinarena. Under onsdagens to arrangementer i regi av Kjelsås Alpint, var det igjen duket for storfint besøk.

SE FLERE BILDER HER

Prestisje

Tom Stiansen var invitert for å kaste glans over kvelden og hadde samtidig takket ja til å utfordre foreldre og lokale helter fra Nordre Aker og Bjerke i «Aktiv Grefsen Challenge». Et uhøytidelig, men allikevel prestisjefylt slalomrenn for den «litt eldre garde.».

Se bildet større

Ble nok en del selfies og bilder med alpinhelt Tom Stiansen, her er det Gabriel som får foreviget møte med skiprofilen. FOTO: KJELSÅS ALPIN

Rennet ble satt sammen med andre runde av Telenorkarusellen som går over 3 runder og har over 100 startende barn fra Kjelsås Alpin.

Det ble en minnerik kveld for alle fremmøtte. Tom Stiansen, for de yngste alpinistene kanskje best kjent som programleder på 71 grader nord, stilte til start i «geriatriklassen», og utfordrerne sto i kø.

LES OGSÅ: Kjelsås-alpinist er ett av landets råeste skitalenter

Fortsatt trøkk

Men det skulle vise seg at vår verdensmester fra 97 i Sestriere, hvor han slo selveste Tomba på hjemmebane, fortsatt hadde trykket på riktig ski. Ingen av utfordrerne var i nærheten av tiden til Tom og enda en viktig seier var i boks.

Som han selv sa etter rennet.

– Nervene lå tett under dunjakka og fallhøyden var stor. Men med seieren trygt i havn kan jeg puste lettet ut og bare kose meg sammen med alle de flinke barna.

SE FLERE BILDER HER

– Mye bra kjøring

I barneklassen ble det som vanlig levert mye god kjøring og i klassen U12 toppet Elisabeth Grimkelsrud jenteklassen. Hun leder forøvrig også Oslorunden og er virkelig i slaget om dagen. På guttesiden ble vinneren Oskar Børnik Tveit overlegen vinner med nesten 2 sekunder ned til neste mann på listen.

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal: – Har hørt at det er veldig bra gass i Kjelsås Alpin

I de yngre klassene kjører man uten plassering og alle fikk med seg diplom og stormede jubel fra publikum.

Mingling

Etter rennene var det klart for mingling med verdensmesteren. Pølser, frukt og drikke ble delt ut i målområdet og Tom ble utstyrt med stor svart tusj. Barna fikk autograf på hjelmen og selfie med hjem. I løpet av kvelden ble det også observert flere alpinmammaer som snek seg til et bilde med armen rundt kjendisen.

LES OGSÅ: Revet bort millioner over takst

Mer storfint besøk?

At Kjelsås Alpin byr på verdensmestere på sine arrangement er ikke helt uvanlig. På tidligere renn har Både Kjetil Andre Aamodt og Aksel Lund Svindal stilt opp. Neste store arrangement ut er Oslo Alpinfestival i Kjelsås Alpin regi den 2-3 April, samme sted. Kanskje kommer det en verdensmester på besøk den dagen også?

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse