– Vi hadde dem på gaffelen

Så glad blir man når man utlikner i en cupkamp. Målscorer Mustafa Hassan blir gratulert av lagkameratene. FOTO: Alexander Synstad

Skeid leverte en knallgod førsteomgang mot 1.divisjonslaget Strømmen. Men det ble for tøft for guttene fra Nordre Åsen. – Det er de små marginene som avgjør, sier Skeid-trener Ørjan Valla.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.04.2016 kl 21:58

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Med 1-3-tap på Nordre Åsen var cupeventyret over for Skeid. Men det så lenge lyst ut. Skeid med sine åtte cupmesterskap gikk hardt ut fra start og presset 1.divisjonslaget til å gjøre feil.

LES OGSÅ: Dette tror de som sesongen

Imidlertid gjorde Madiou Konate ingen feil da han sendte Strømmen i ledelsen på straffe. Skeid svarte ganske kjapt. Mustafa Hassan sendte av gårde et flott skudd fra 16-meter-streken. Den gikk inn, og håpet levde i aller høyeste grad på et småkaldt Nordre Åsen.

- Jeg synes vi gjorde en fantastisk bra førsteomgang. Vi plaget Strømmen og vi var bra på dødballer. Etter pause åpnet vi bra, sier Valla.

LES OGSÅ: Denne signeringen gleder Skeid-hjertene

Men det var Strømmen som scoret. Den lynraske Strømmen-spissen Markus Brændsrød, som er på utlån fra Lillestrøm løp fra Skeid-forsvaret og satte inn 1-2 etter 60 minutter.

Se bildet større

Skeid-trener Ørjan Valla synes hans gutter gjorde et godt forsøk mot Strømmen. FOTO: Alexander Synstad

Sju minutter senere var hurtigtoget Brændsrød igjen på farten. Han løp fra alle, og Skeid-keeper Idar Nordby Lysgård feide Brændsrød i bakken. Klart straffe og rødt kort på Lysgård. Og den var det lite krangle på.

At reservekeeper Christopher Tobiasssen reddet straffe gledet selvfølglig Skeid-oksene. Men med ti mann ble det tungt.

Noe 1-3 sju minutter senere var et tegn på. Til da hadde Skeid levert fotball som ingen trengte å skamme seg over. Langt derifra.

Se bildet større

Skeid-keeper Idar Nordby Lysgård fortviler da han får se det røde kortet. Han feide ned Strømmens lynraske spiss Markus Brændsrød. Marsjordre og straffe ble resultatet. FOTO: Alexander Synstad

Skeid-treneren hang ikke med hodet etter kampen.

- Det var de små marginene som avgjorde. Vi hadde en flott sjanse til å gjøre 2-2 på en dødball. I stedet scorer de rett etterpå. Men jeg syntes vi gjorde et ærlig forsøk, sier Valla.

SLIK ENDTE DE ANDRE CUP-KAMPENE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse