ANNONSE
Annonse

– Vi skal jobbe knallhardt!

Smakte nok godt med seier mot Tromsø 2, for gutta på Oslos tak og Grefsen Stadion, mandag. Foto: KJELSÅS FOTBALL

– Jeg har stor tro på at vi skal prestere godt nok til at vi oppnår det vi ønsker oss, sier Kjelsås A-lagstrener Eivind Kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2016 kl 08:20

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: – Etter en svak periode, var vi nødt til å komme tilbake på vinnersporet igjen, om vi skal klare å kjempe blant de 7 beste som gjør at vi holder oss på et mer spisset nivå 3 i norsk fotball i 2017.

Fra referatet fra Kjelsås Fotball, etter kampen mandag hjemme mot Tromsø 2.

Hjemmeseier

Det smakte nok veldig godt med en sier for Kampen og A-lags gutta mandag kveld på Grefsen Stadion, gutta fra Oslos tak vant 3-2 over gutta fra nord. Etter scoringer av Brotangen, Simen Stamsø Møller og Jesper Solli.

Populær mann, Eivind Kampen, på Grefsen Stadion under Kjelsås' fotballskole, med store jenter som også er trenere. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ: Hundrevis av ivrige fotballjenter - hvordan ta vare på de lengst mulig, også de beste?

To poeng på syv kamper

For det har vært noen tunge kamper for Kjelsås før ferien og etter ferien. Før kampen hjemme mandag mot Tromsø 2, så hadde Kjelsås kun to poeng fra to uavgjort, på de siste syv kampene før og etter sommerferien. To uavgjort, ingen seire.

3-2 mot gutta fra nord, det trengte Kjelsås. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Nå ligger Kjelsås på en 8. plass på tabellen, men kun 7. er godt nok for ikke å rykke ned.

Trener Eivind Kampen forteller om en stor utfordring så langt i sesongen - mye skader.

– Med mye bytte av spillere fra kamp til kamp. Samhandlingen har lidd litt under det, og det ser man særlig på hva vi har prestert offensivt, det har blitt skåret veldig få mål, sier A-lagstrener Eivind Kampen.

I tillegg har laget mistet betydningsfulle spillere, som den tidligere kapteinen.

– Frøystveit har vært vår tydelige leder i fire sesonger, og bidro med en del spesielle egenskaper man ikke greier å erstatte over natten. I tillegg gikk Stian Pettersen til KFUM, han har også vært en veldig tydelig signalspiller for oss, både offensivt og defensivt, sier Kampen videre.

To nye spillere

– Vi har likevel en tropp som vi vet kan prestere langt bedre enn vi har fått til sålangt.

To nye unge spillere er også signert inn i høst.

– Jesper Taaje, midtstopper fra Hallingdal og Håkon Wæhler, midtbanespiller fra Lillehammer. Dette er spillere som tilfører konkurranse i troppen nå i høst, og som vi har stor tro på inn fremtiden.

Har troa

Nå skal det jobbes knallhardt på treningsfeltet.

– Nå skal vi jobbe knallhardt på treningsfeltet, og vi skal løse de utfordringene vi har hatt og utvikle oss videre. Vi må holde øynene på vår prestasjon. Jeg har stor tro på at vi skal prestere godt nok til at vi oppnår det vi ønsker oss, sier Kampen.

Tabellen

Søndag venter Senja for kjelsåsgutta. Senja som også ligger under streken. Ellers ligger Tromsdalen på tabelltopp med 42 poeng, Finnsnes 38 poeng, og nabolaget Skeid med hele 34 poeng og på tredjeplassen.

LES OGSÅ: Lyndamene - massevis av poeng og snart kliss ny bane og tribune på Kringsjå.

Foran Kjelsås ligger Oppsal og Alta, på henholdsvis syvende og sjetteplass, kun tre poeng foran Kjelsås, som har 23 poeng etter seieren mot Tromsø.

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse