ANNONSE
Annonse

– Vi vant!

Denne veldig glade gjengen har jobbet seg gjennom Norway Cup fra kamp til kamp, og vant til slutt finalen i B-sluttspillet. Øverst fra v: Jenny H., Leah, Selma, Hedda M., Erle, Hedda L., Maria og Othilie. Nederst: Iben, Mille, Stine, Hanne og Ida. (Live og Brinje er ikke med på bildet.) Foto: PRIVAT

Lyns Jenter 14 år vant fredag B-finalen i Norway Cup. Lyns Jenter 15/16 år vant fredag kveld semifinalen, men tapte 0-1 mot danske Ballerup-Skovlunde i finalen lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2015 kl 17:32

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

EKEBERG/KRINGSJÅ: Etter at Lyns Gutter 15/16, Skeids gutter 15/16 og Skeids juniorlag var slått ut i Norway Cup tidlig fredag, var det bare to av Lyns jentelag 14 år og 15/16 år, som fortsatt var igjen fra Nordre Aker-klubbene, for å kjempe om toppen. Lyns G-02 tok fredag bronse, etter å ha slått Kolbotn 4 - 2.

14 års jentene

Lyns to 14-årslag gikk til hvert sitt sluttspill i Norway Cup. Det ene laget røk ut i åttendefinalen mot Ballerup Skovlunde fra Danmark, A-sluttspillet. Men det andre laget klinket til og vant hele B-sluttspillet for jenter 14 år.

Strålende fornøyd

Kaptein Ida Nilsen er strålende fornøyd med laget.

– Jeg synes vi spilte kjempebra i første omgang, og vi klarte å holde ballen på bakken. Erle satte 1 - 0 før pause, oppsummerer Ida fra kampen.

Men etter pausen dalte spillet litt.

I krysset

– Etter pausen dabbet vi litt av. Det resulterte i at Fyllingsdalen fikk et billig mål, og det sto uavgjort. Men så hevet vi oss igjen, og spiller veldig bra fotball videre ut i andre omgang. Da det gjenstår veldig kort tid, så slår Stine en kjempeball opp til Erle, som kliner til og setter ballen i krysset, forteller Ida, som selv er midtstopper.

Hun fortsetter.

Les også: Dette er Oslos minste leilighet - til salgs!

– Beste noen gang

– Like etter blåser dommern av kampen. Vi vant og vi ble så veldig glade. Vi sjekket opp Fyllingsdalen i forkant av kampen, og de er ganske gode. Men jeg tror vi ga de god mostand. Andreomgangen - etter av vi hevet oss igjen - tror jeg er den beste vi har spilt noen gang, mener kapteinen.

Som allerede nå er sikker på at jentene er klare til neste sommers Norway Cup.

– Inspirerer

– Dette inspirerer. Samholdet i laget var bra fra før, men nå er samholdet i laget enda bedre. Laget har jo også fått med seg Gothia Cup i sommer, selv om det ikke gikk så langt der. Nå går vi inn i en ny fotballsesong med mange gode minner fra i sommer og stor tro på oss selv, sier Ida.

Som i skrivende stund koser seg på restaurant med resten av laget, trenere og foreldre.

Les også: Noen fordeler med å bo hjemme under cupen...

Finale lørdag

Fredag kveld vant også Lyns Jenter 15/16 år semifinalen mot KFUM - 2-0, scorere Jenny Røsholm Olsen og Hedda Foslie. I finalen lørdag - klokken 13.40 - ventet danske Ballerup-Skovlunde - les sak før semifinalen her. Men danskene vant 1-0 over Lyns Jenter 15/16 år i finalen.

Resultater B-sluttspillet for Jenter 14 år:

  • 1/16 KFUM-KAM. OSLO - Lyn - 0 - 3
  • 1/8 Lindås IL - Lyn - 0 - 5
  • 1/4 Lyn 2 - Helgerød/GøIF - 3 - 0
  • 1/2 Lambertseter - Lyn 2 - 1 - 2
  • Finale Fyllingsdalen - Lyn 2 1 - 2

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

1

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse