VIF-flagg på Skeid-kamp: – Riktig så utrivelig!

Dette er Nordre Åsen- finn en feil? FOTO: PRIVAT

Det er sterke reaksjoner på blant annet VIF-vimpler på Nordre Åsen, søndag.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: I forkant av seriekampen mellom Skeid og KFUM søndag på Nordre Åsen, som endte med tap for hjemmelaget på overtid, ble det også arrangert All Star-kamp der gamle Skeid-helter møtte Vålerenga.

Også med link til søndagskveldens kamp på Ullevaal, mellom Vålerenga og Strømsgodset i Eliteserien.

Supporter-reaksjoner

Bilde over, med tittel "Riktig så utrivelig", har blitt kommentert av Skeid-supporterne.

«Man skal ha respekt for den innsatsen som mange legger ned for å skape en fin ramme rundt Skeids kamper. Samtidig skal man ha respekt for fotballkulturen hos dem som bryr seg aller mest om Skeid – supporterne – de som puster og lever Skeid.»

«Det er ekstremt viktig å ikke undervurdere grasrota i klubben. Dette er selvsagt alt annet enn «svært bra for relasjonsbygging i klubben». Det er det motsatte. Dette er ødeleggende for relasjonsbygging i klubben. Det viser jo kommentarfeltet her helt tydelig,» kommenteres det.

En annen kommenterer følgende:

«Første jeg fikk se når jeg nærma meg nå i dag. VIF-vimpler. Hva f..... er dette? Og før kampen masse PR for VIF - Godset. Hvis dere vil ha folk på kamper i framtida, slutt med denne horinga!»

Vedkommende ber om en beklagelse.

Klubben: Ingen konkurrent

Det spørs vel om kommer, for i et åpent brev på Skeids nettsider, forsvarer Ering-Geir Iversen, styreleder i Skeid Fotball, arrangementets form.

– Søndagens direktesendte tv-kamp ville ikke blitt noe av, dersom Skeid ikke klarte å bygge en bro inn til Eliteseriekampen på Ullevaal senere på kvelden. I samarbeid med Eurosport var derfor kampens ramme «Sammen for fotballen» med fokus på å løfte Oslo-fotballen som helhet, skriver han.

– VIF stilte også med blant annet sin største profil, Ghayas Zahid på øvre bane, og de delte ut gratis billetter til kampen senere på kvelden. De hadde derfor stand på øvre bane.

Han viser også til hovedsponsor OBOS.

– (…)er en viktig aktør i nesten alle større klubber i Oslo, og som mange registrerte - de la igjen veldig mye penger i arrangementet for at vi skulle få en flott ramme til gårsdagens kamp.

I tillegg til at Skeid spiller på nivå 3 og at VIF ikke er noen konkurrent for Skeid.

– Samtidig må de som ordner leker og gratis is til barna, møte tidlig på morgenen, plukke søppel og legge forholdene til rette for at over 1.000 tilskuere fikk en flott ramme for kampen. Jeg tror disse ildsjelene er glad for all hjelp de kan få, selv om dette også er fra VIF.

Se bildet større

Leder for Skeidoksene, Jonny Olsen. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Oksene: Ikke greit å selge sjela

Skeidoksene fastholder mandag kveld «dyp skuffelse over fokuset» Vålerenga fikk før kampen mellom Skeid og KFUM.

– Vi registrerer også at Skeid har lagt ut et åpent brev på skeid.no hvor de forteller mer om sine hensikter. Vi opplever dette som bortforklaring. Hvis det er slik at det ikke hadde blitt noen TV-kamp hvis man ikke hadde «bygget en bro» inn mot Vålerengas kamp, så burde man kanskje vurdert om det skulle vært en TV-kamp i det hele tatt, skriver Oksene.

Skeidoksene mener VIF alltid vil være en konkurrent for Skeid.

– Samarbeid? OK, vi forstår at det kan diskuteres. Men vi må være veldig forsiktig så man ikke begynner å tulle med klubbens sjel. Man skal ikke samarbeide for enhver pris, og man skal ikke selge sjela si.

Les hele uttalelsen her:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse