ANNONSE
Annonse

Vips! Så var det tribuner på Myrerjordet

Der dugnadsånden er stor, skjer det ting.

Der dugnadsånden er stor, skjer det ting. Allerede lørdag kan de nye setene prøvesittes under kampen mellom Kjelsås og Drøbak-Frogn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2015 kl 14:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Kjelsås IL er så heldig å ha noe som heter Oldermannsligaen" - karer som blant annet stiller opp til dugnad og annen innsats for idrettslaget.

Fredag hadde flere av de samlet seg for å montere opp midlertidige tribuner på Myrerjordet. I påvente av at det nye kunstgresset skal legges på Grefsen Stadion, så må alle kampene til Kjelsås fotball  spilles på Myrerjordet i stedet.

Les også: Nå skal Kjelsåsmyra følges opp

- Laget ønsker jo å ha en fin ramme rundt kampene. Klubben regner også med at flere kommer når det er sitteplasser. Så utgiftene til å leie tribuner en stund fremover, vil nok til en viss grad betale seg i billettinntekter, håper den blide dugnadsgjengen på Myrerjordet.

Prøvesitt i morgen

Allerede lørdag er det A-lagskamp, Kjelsås mot Drøbak-Frogn kl. 16.00.

- Da oppfordrer vi selvsagt flest mulig til å komme og se, og ikke minst flest mulig til å komme å prøvesitte, ler gjengen.

Det er 170 seter som er på vei opp, og Oldermennene tror det ikke tar mer enn totalt to til tre timer å montere alle stolene.

Oldermannsligaen?

Men hvem er egentlig Oldermannsligaen?

- Vi er en "godt voksen" gjeng på 45 karer, som ønsker å bidra til idrettslaget. Det er mye dugnadsarbeid, men også mye sosialt da, forteller gutta.

- Det ble stiftet i det "Herrens år" 1936, ler en av de.

Ingen kvinner er med eller?

- Nei, det er det ikke. Vi vet at vi nok kanskje kommer til å få litt kjeft for dette, men det har alltid vært sånn at det bare er menn med i Oldermannsligaen. Og sånn blir det fremover også. Men kvinner er med både på julebord og revykveld, understreker en annen.

De kan også fortelle at det tidligere i idrettslaget var en lignende klubb for damer, men den ebbet ut med årene.

Men det er altså ikke å bare melde seg inn i Oldermannsligaen, man må bli "anbefalt".

Vil ha varme - selger andeler

I forbindelse med opprustingen av Myrerjordet, så ble det lagt nytt kunstgress på den ekisterende grusen. Nå er det Grefsen Stadion som står for tur når det gjelder nytt kunstgress. Men foreløpig ingen varme, noe klubben jobber ihverdig med å likevel få til.

- Det har blitt jobbet fantastisk bra av mange så langt i dette prosjektet, og vi har veldig tro på at vi skal få til dette. Men det gjenstår noe på finansieringen, men vi håper på å selge enda flere andeler i det nye "gresset". Vi jobber jo selvfølgelig også på spreng for mer kommunal støtte til dette prosjektet, kan Alexander Rein i fotballgruppa fortelle i mail til avisen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse