– Vis at du holder med verdens vakreste lag

Bastionen og Lyn er klare for å markere sesongstart med full kraft! Og i Lyn-familien er de gode på å se det positive. Her Erik Botheim i forbindelse med "nedrykksfesten" etter forrige sesong. I 2016, derimot, skal Lyn ligge på topp, i 3. divisjon. FOTO: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lørdag er det seriestart, og med tre kamper på syv dager ligger det an til å bli en fantastisk uke for alle med Lyn-hjerte. Er du supporter er dette uka å vise det fram, oppfordrer Thomas Nordeng i Bastionen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.04.2016 kl 17:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ/BISLETT: – Tre potensielle publikumskamper på én uke må vi gjøre litt ut av. Vi prøver å få til noen konkurranser blant annet, så følg med på lyn1896.no og bastionen.no i uken som kommer, sier Bastionen-talsmann Thomas Nordeng.

Kalddusj etter nedrykk

Lyn-supporterne fikk seg en trøkk da Fotballtinget vedtok at det nye tabellsystemet som trer i kraft fra 2017-sesongen, får virkning allerede i 2016.

Mens halvparten av 2. divisjonslagene vil komme til å rykke ned, blir det heller ingen mulighet for 3. divisjonslag å rykke opp i år.

For Lyn, som til tross for en snuoperasjon i andre halvdel av 2015-sesongen, rykket ned fra 2. til 3. divisjon etter endt serie i fjor, betyr det at den snarlige tilbakekomsten i det øvre skikte i norsk fotball, blir minst ett år forsinket.

– Det var selvfølgelig en nedtur at seriesystemet ble endret allerede i år, men når først avgjørelsen er tatt hjelper det ikke å sutre over det. For oss endrer det ingenting, vi skal hjelpe gutta frem til tre poeng i hver eneste kamp. Sammen skal vi vinne avdelingen og vise oss fra vår beste side uke etter uke. Lyn skal tilbake til toppen! sier Bastionen-talsmann Thomas Nordeng.

LES OGSÅ: Dette tror trenerne i 2. og 3. divisjon om 2016-sesongen

I Lyn-rødt, hvitt og blått i en hel uke

Skuffelsen har altså bastionærene nå svelget, og sammen med klubben er Bastionen klare for å lage en forrykende Lyn-uke fra og med i morgen.

Se bildet større

Bastionen vet å lage liv for Lyn. Selv i 3. divisjon skal supporterne løfte fram laget, hevder Bastionen-talsmannen. Til uka får Lyn bryne seg på eliteseriemotstand, og Bastionen på Isberget. Alt på Bislett. FOTO: LARS OPSTAD/Kladd.no

– I hele neste uke oppfordrer vi, sammen med Lyn, hele Lyn-familien til å vise frem klubbens vakre farger. Med seriestart, cup-fest og nabo-oppgjør i løpet av 7 dager, ligger det an til en fantastisk Lyn-uke, sier Nordeng.

LES OGSÅ: Bastionen ble kåret til Årets Navn i 2015 av Nordre Aker Budstikkes lesere

Lørdag spiller Lyn borte mot Manglerud Star. Onsdag er det klart for første runde i cupen. Da møter Lyn tippeligamotstand fra Tromsø på Bislett. En formidabel oppgave for guttene fra Oslo vest, men sannsynligvis en folkefest av de sjeldne på Bislett.

Tippeligamotstand i 1. runde

– Å få bryne oss mot Tromsø blir veldig gøy. De er selvfølgelig storfavoritter, men vi skal sørge for at de ikke får det enkelt. Det er ikke bare bare å komme til Bislett. Dessuten håper vi på litt motstand på tribunen fra Isberget. Vi gleder oss! sier Bastionen-talsmannen.

LES OGSÅ: Disse lagene møter Lyn, Korsvoll, Kjelsås og Skeid i 1. runde i NM

Se bildet større

Bastionen, ved Thomas Nordeng og Cecilie Halseth, tok i mot utmerkelsen som Årets Navn 2015 fra Nordre Aker Budstikke-redaktør Karl Andreas Kjelstrup, og glassblåser Pål Roland Janssen, i januar i år. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Han tror begge de to hjemmekampene i neste uke vil bli godt besøkt. I andre serierunde i 3. divisjon, lørdag om en uke, er det bydelsnabo Korsvoll som tar turen til Bislett. Da vil de forhåpentligvis ha lagt merke til trykket fra Lyn-supporterne i uka fram mot kamp.

LES OGSÅ: Lyn-supporterne samlet inn lønn til spillerne

Klær og sosiale medier

– Vi gjør dette for å vise at Lyn-sesongen 2016 starter for alvor nå. Vi skal fortsette å vise oss frem på best mulig måte og fortsette der vi slapp i fjor høst – både på banen og tribunen, sier Nordeng, og har flere tips til hvordan du som har hjertet i Lyn kan vise det for resten av byen:

– Kle deg i Lyns farger, i Lyn-effekter eller kanskje med en pin? Pynt gjerne også alle mulige sosiale medier med Lyn-logo og Lyn-bilder. La menneskene rundt deg få vite at du holder med verdens vakreste lag!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!
LES OGSÅ

Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev

Hold deg oppdatert ved å elde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse