Vond smell for Kjelsås

Lars Martin Asmyhr slapp sjelden til mot Joachim Østerås og Follo.

Håndballherrene til Kjelsås røyk 23-25 hjemme for Follo, og blandet seg inn i nedrykksstriden for alvor.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Kjelsås: Nedrykksdramaet i 1. divisjon fortsetter, og nå er også Kjelsås med i kampen for alvor. Hadde de blå og hvite slått Follo på søndag hadde plassen med all sannsynlighet vært sikret. Nå blir det et bikkjeslagsmål i de tre siste kampene.

Burde vunnet

Nå hadde Kjelsås alle muligheter til å få med seg i hvert fall ett poeng fra kampen mot Follo. De ledet 8-5 etter et kvarter, og var i føringen med ett og to mål det første kvarteret av andre omgang.

Så kokte det over.

Follo hentet inn Kjelsås, og på stillingen 19-19 dro "playmaker" Atle Amundsen på seg direkte rødt kort for å ha sparket etter Follos Aksel Aas.

Men en allerede tynn innbytterbenk ble det tungt for Kjelsås i sluttminuttene. Follo dro i fra til 23-20, men Kjelsås kom ajóur på 23-23.

Så var det stopp.

Fredrik Berle ordnet 24-23 for Follo, Lars Martin Asmyhr bommet for Kjelsås og Torbjørn Andersen punkterte matchen med sin 25-23 scoring.

En seier til

Selv om det ble tap så har Kjelsås fortsatt matcballen i egne hender. Blir det seier i helgens hjemmekamp mot nestjumbo Nornen, så bør det holde for Kjelsås.

Fire lag kjemper om å unngå den siste plassen som gir nedrykk. Her er lagenes gjenstående kamper.

Kjelsås: Nornen (h), Nærbø (b) og Kristiansand (b). Kristiansand: Runar (b), Follo (h) og Kjelsås (h). Oppsal: Runar (h) og Nøtterøy (h). Kristiansund: Alta (h) og Bodø (h).

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse